Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Johdanto

University of Groningen

University of Groningen on maailman 100 parhaan tutkimusyliopiston joukossa. Olemme tällä hetkellä 75. sijalla Times Higher Education -luokituksessa ja tarjoamme yli 30 englanninkielistä kandidaattiohjelmaa ja yli 125 maisteriohjelmaa . Vuonna 1614 perustettu yliopisto on yksi Alankomaiden vanhimmista tutkimusyliopistoista. Olemme todella kansainvälinen yliopisto, jossa on yli 36 000 opiskelijaa ja 9 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 eri kansallisuudesta.

Miksi valita Groningen?

Laadukas koulutus : University of Groningen tarjoaa monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia ja arvostettuja koulutusohjelmia. Opiskelijana saat laadukasta ohjausta ja sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita. University of Groningen on saanut Alankomaiden parhaan perinteisen yliopiston laatumerkin.

Huippututkimusta: olemme Euroopan huippututkimusyliopistojen joukossa. Vuonna 2016 professorimme Ben Feringa voitti kemian Nobelin. Yliopistossa tehdään uraauurtavaa ja yhteiskunnallisesti relevanttia tutkimusta ja tutkimuksemme rakentaa siltoja tieteenalojen välille.

Vilkas opiskelijaelämä : Groningen on vilkas opiskelijakaupunki. Sen väestön keski-ikä on Alankomaiden alhaisin. Joka neljäs 200 000 asukkaasta on opiskelija. Opiskelijoita näkee kaikkialla: opiskelemassa puistossa, nauttimassa yöelämästä ja tekemässä erilaisia osa-aikatöitä. Groningen on turvallinen ja vihreä kaupunki asua, ja se valittiin yhdeksi Euroopan onnellisimmista kaupungeista.

400 vuoden maine : University of Groningen :lla on rikas historia ja erinomainen maine. Monet erittäin lahjakkaat ihmiset eri tieteenaloilla ovat opiskelleet tai työskennelleet yliopistossa sen olemassaolon 400 vuoden aikana, mukaan lukien neljä Nobel-palkinnon voittajaa, ensimmäinen naispuolinen yliopisto-opiskelija Alankomaissa, ensimmäinen naispuolinen luennoitsija, ensimmäinen hollantilainen astronautti ja Euroopan pankin ensimmäinen pääjohtaja.

Todella kansainvälinen : Meidät tunnetaan laajasta kansainvälisestä yhteisöstämme. Groningenissa opiskelee vuosittain lähes 6 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 maasta. Eläminen Groningenissa puhumatta hollantia ei ole ongelma; voit tilata ruokaa, ostaa vaatteita ja jopa osallistua urheilutunneille englanniksi. University of Groningen :lla on vahvat kansainväliset yhteydet, mikä tarkoittaa, että voit helposti käyttää osan tutkinnostasi ulkomailla opiskelemaan. Tarjoamme myös useita ainutlaatuisia kansainvälisiä maisteriohjelmia yhteistyössä muiden suurten eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Kandidaatin ohjelmat

Tarjoamme yli 30 englanninkielistä kandidaattiohjelmaa . Yhdeksälle kandidaattiohjelmastamme on myönnetty " Top Degree Program " -laatumerkki.

Maisteriohjelmat

Tällä hetkellä University of Groningen tarjoaa yli 125 englanninkielistä maisteriohjelmaa , joista 18 on luokiteltu "Parhaiksi arvioituiksi ohjelmiksi" Alankomaissa.

Tiedekunnat

Tutkimus ja koulutus organisaatiossa University of Groningen järjestetään 11 eri tiedekunnassa. Nämä tiedekunnat ovat:

Taloustieteen tiedekunta
Käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta
Teologinen ja uskontotieteellinen tiedekunta
Humanistinen tiedekunta
Lääketieteellinen tiedekunta
oikeustieteellinen tiedekunta
Tilatieteen tiedekunta
Filosofian tiedekunta
Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta
Groningenin yliopistollinen korkeakoulu
Kampus Fryslân

Apurahat ja rahoitus

Yliopisto on sitoutunut tunnustamaan huippuosaamisen akateemisissa saavutuksissa tarjoamalla useita stipendejä kansainvälisille opiskelijoille ja tutkijoille. Useita stipendejä on saatavilla kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita opiskelemaan kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. ohjelmiin sekä vaihtoihin, lyhytkursseihin ja tutkimusmatkaan yliopistossamme.

Rankingit

University of Groningen

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Groningen

  University of Groningen PO Box 72

  • Leeuwarden

   Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

   Kysymyksiä