Keystone logo
University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Johdanto

Tietoja yliopistosta

”Meillä on mahdollisuus ja velvollisuus parantaa yksilöiden, yhteisöjen ja ympäröivän maailman elämää. Se on tärkeää. Se on jännittävää. Otetaanpa se, mikä on parasta Guelphin yliopistosta, ja jakaa se ympäri maailmaa. ”

Presidentti Franco Vaccarino.

Guelphin yliopisto on kuin mikään muu yliopisto Kanadassa. Tutkimusintensiivinen ja oppijakeskeinen, kampuksemme kattavat kaupunkien keskukset ja maaseutuyhteisöt. Olemme tunnettuja huippuosaamisesta taiteissa ja tieteissä, ja olemme sitoutuneet kehittämään poikkeuksellisia ajattelijoita ja sitoutuneita kansalaisia.

U: n G: ssä on 29 507 perusopiskelijaa ja jatko-opiskelijaa Guelphissa, Torontossa ja Ridgetownissa, mukaan lukien 1400 kansainvälistä opiskelijaa yli 120 maasta.

Yli 150 vuotta perustajakollegioiden käynnistämisen jälkeen ja yli 50 vuotta Guelphin yliopiston perustamisesta lähtien meillä on nyt yli 173 000 alumnia 160 maassa.

Opiskelijamme, tiedekuntamme ja henkilökuntamme harjoittavat aktiivista tutkimusta ja luovuutta eri aloilla - fysiikan ja biotieteiden, taiteen ja humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, liike-, maatalous- ja eläinlääketieteen aloilla.

Kauniit, turvalliset kampukset ja viihtyisä, tukeva kulttuuri tunnetaan U: n G: llä yhdistämällä historiallisen ja modernin arkkitehtuurin huipputeknologiaan.

Elin- ja oppimisympäristömme kannustavat uusien ideoiden etsimiseen ja monitieteelliseen jakamiseen, jotka ovat ratkaisevia monimutkaisemman ja toisiinsa liittyvän maailman asettamien haasteiden kohtaamiseksi.

Tiedekuntatieteilijämme ja tutkijamme tarjoavat opiskelijoille uraauurtavia tutkimusmahdollisuuksia laboratorioissa, taidealueissa, kirjastoissa ja kentällä.

Opiskelijan sitoutuminen on olennaisen tärkeää oppimisen ja tutkimuksen kannalta G.: ssa. Keskittymällä "koko opiskelijaan", annamme Guelphin yliopistolle tutkinnon työkalut ja taidot, jotta he voisivat vaikuttaa muuttuvaan maailmaamme.

Guelphissa muutamme tietoa toiminnaksi.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Guelph

    50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada, , Guelph

    Ohjelmat

    Kysymyksiä