Keystone logo
University of Guyana

University of Guyana

University of Guyana

Johdanto

Turkeyen kampus

University of Guyana on Guyanan ainoa kansallinen korkeakoulu. Se perustettiin huhtikuussa 1963 seuraaviin tehtäviin: "Tavata, tuottaa, levittää ja soveltaa korkeatasoista tietämystä yhteisön, kansakunnan ja koko ihmiskunnan palvelemisesta akateemisen vapauden ilmapiirissä, joka mahdollistaa ilmaisen ja kriittinen tiedustelu. "Se aloitti toimintansa saman vuoden lokakuussa Queens Collegessa, joka oli kansakunnan johtava lukio ennen kuin muutti Turkeyen kampukseen vuonna 1970. Aluksi ohjelmat rajoittuvat taiteeseen, luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin . Kasvatustieteiden tiedekunta perustettiin vuonna 1967, ja sitä seurasi vuonna 1969 perustettu tekninen tiedekunta, etäopetuksen ja jatkokoulutuksen instituutti (IDCE). Vuonna 1975 aloitti maatalouden tiedekunnat (1978) ja terveystieteet (1981), jälkimmäinen luonnontieteiden kasvaessa.

Vuonna 1987 perustettiin metsätalousyksikkö, josta myöhemmin tuli osa maataloustieteellistä tiedekuntaa ja vuonna 2003 taiteen ja koulutuksen tiedekunnat yhdistyivät kasvatustieteiden ja humanististen tieteiden oppilaitoksi. Lisäksi vuosituhannen vaihteessa syntyi maa- ja ympäristötieteiden koulu (SEES), joka syntyi maantieteen osaston ja ympäristötutkimusyksikön yhdistämisestä. Luodaan myös biologisen monimuotoisuuden keskus, joka liittyy SEES: n ja maa- ja metsätalouden tiedekunnan toimintaan sekä koko yliopistoa palveleva tietotekniikan keskus (CIT). University of Guyana laajeni vuonna 2000 lisäämällä Tain-kampuksen Berbicessa. (Lokakuussa 2016 osana laajempaa uudelleenorganisointia SEES muutettiin maa- ja ympäristötieteiden tiedekuntaan, jossa dekaani oli yksikön akateeminen ja hallinnollinen johtaja.)

University of Guyana tarjoaa nyt yli 60 perustutkinnon ja jatkotutkinnon ohjelmia, mukaan lukien luonnontieteet, insinööripalvelut, ympäristötieteet, metsätalous, kaupunkisuunnittelu ja johtaminen, matkailuopinnot, koulutus, luova taiteet, taloustiede, laki, lääketiede, optometria, ja hoitotyö. Useita online-ohjelmia on saatavana, samoin kuin IDCE: n neljällä paikkakunnalla - Georgetownin kaupungissa ja Anna Regina, Essequibo, alue 2; Linden, Upper Demerara, alue 4; ja New Amsterdam, Berbice, alue 6. Laitoksella on vuonna 2016 noin 8 000 opiskelijaa, ja hän on valmistunut yli 20 000 opiskelijaa, jotka ovat menestyneet urallaan paikallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti kaikilla ammatillisilla aloilla. Yliopisto on myös merkittävä toimija julkiselle ja yksityiselle sektorille sekä kansantaloudelle.

Yliopisto tarjoaa todistuksen, tutkintotodistuksen, tutkintotodistuksen, jatkotutkinnon, jatkotutkinnon ja ammattikorkeakoulututkinnon. Nämä ohjelmat toimitetaan seuraavien seitsemän organisaatioyksikön kautta, joita kutsutaan tiedekunniksi, joista kukin johtaa dekaani: maatalous ja metsätalous; Maa- ja ympäristötutkimukset; Koulutus ja humanistiset tieteet; Terveystieteet, lääketieteen laitoksella; Luonnontieteet; Yhteiskuntatieteet; ja tekniikka. Suurin yksikkö on yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, jossa on seuraavat seitsemän osastoa: Business and Management Studies; Viestintätutkimuskeskus; Economics; Hallitus ja kansainväliset asiat; Jatko-opinnot; Laki; ja sosiologia. Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan suurin yksikkö tarjoaa kolme ohjelmaa; Kirjanpito, pankki- ja rahoituspalvelut sekä markkinointi. Lisäksi sillä on noin 1 500 opiskelijaa, yksi yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan suurin yksittäinen ryhmä ja 15 tiedekuntaa (10 kokopäiväistä ja 5 osa-aikatyötä). Lisäksi se hallinnoi yhdessä Liike-hallinnon ja Public Affairs (CMBA / PA) -ohjelmiston lisensoituja oppimistehtäviä.

Sijainnit

Sijainnit
  • Georgetown

    Turkeyen Campus, Georgetown, , Georgetown

    • facebook

Kysymyksiä