Keystone logo
University Of Humanistic Studies

University Of Humanistic Studies

University Of Humanistic Studies

Johdanto

Utrechtin keskiaikaisen keskustan sydämessä sijaitseva University Of Humanistic Studies on pieni uskonnollinen yliopisto, joka on nimenomaan innoittamana humanistisista perinteistä. Tutkimuksemme ja koulutuksemme keskittyvät nykykysymyksiin, jotka koskevat elämän merkityksiä ja maailmankatsomuksia, sekä inhimillisen yhteiskunnan rakentamiseen.

Tällä hetkellä noin 550 vakituista opiskelijaa ilmoittautuu yliopistoon kandidaatti-, maisteri- tai maisteriohjelmiin humanistisissa tutkimuksissa tai hoitoetiikan ja -politiikan maisteriohjelmaan. Näitä ohjelmia on (toistaiseksi) tarjottu pääosin hollanniksi. Jotkut kurssit opetetaan englanniksi, ja ne ovat avoimia vaihto-opiskelijoille. Yliopisto tarjoaa myös tohtoriohjelmia tutkijakoulussa.

Humanistinen tutkimus on monitieteinen tiede, joka hyödyntää eri tieteenaloja, joita käytetään tarvittaessa aina yhdessä. Näitä tieteenaloja ovat filosofia, etiikka, psykologia, koulutus, sosiologia, historia, uskonnolliset tutkimukset sekä tieteenfilosofia ja tieteellinen metodologia.

Sijainnit

  • Utrecht

    Kromme Nieuwegracht,29, 3512 HD, Utrecht

    Kysymyksiä