Keystone logo
University of Johannesburg Ma Afrikan Kieli (Kurssityöt / Tutkimus)
University of Johannesburg

Ma Afrikan Kieli (Kurssityöt / Tutkimus)

Johannesburg, Etelä-Afrikka

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40 802 / per year *

Kampuksella

* vuosikouluarvio | Majoitusarvio: 2500 USD vuodessa

Johdanto

MA (Afrikkalaiset kielet) Kurssityöt

MA Kurssityöohjelma koostuu kahden kurssin työmoduuleista (yksi tarjotaan ensimmäisen lukukauden ja toinen toisen lukukauden), ja sivuaineen väitöskirja. Kurssityömoduulien painotus on 45 opintopistettä. Alemman väitöskirjan painotus on 90 op. Alemmat väitöskirjat edustavat 50% lopputuloksesta ja on suoritettava itsenäisesti. Moduuli 1 on pakollinen. Opiskelijat ovat erikoistuneet joko kielitiedeeseen tai kirjallisuuteen ja valitsevat moduulin valinnaisista osista, neuvotellensa osaston puheenjohtajan kanssa.

Ma (afrikkalaisten kielten) tutkimus

Opiskelija kirjoittaa väitöskirjan kielitieteen tai kirjallisuuden aiheesta osoittaen kyvyn suorittaa tutkimusta.

University of Johannesburg ”Tulevaisuus. Reimagined.” ei ole vain tarttuva lause

Instituutio on ottanut johtavan aseman Afrikan halki neljännen teollisen vallankumouksen ajattelussa. Kaikkien tieteenalojen tulevaisuuden uudelleentulominen. 4IR on seuraava teollistumisen aalto, joka meidän on ymmärrettävä ja muokattava, jotta pystymme rakentamaan tämän maan - ja Afrikan mantereen - tulevaisuuden. niin rikkaasti ansaitsevat. 4IR ei ole vain robotti ja automaatio; Kyse on yhteiskunnan etenemisestä ihmisten ja nousevien sukupolvien voimaannuttamisessa.

Kun maailma siirtyy eteenpäin 4. teollisen vallankumouksen suuntaan, niin myös UJ: n kanssa “Education 4IR” -ohjelmalla - tuomalla 4IR-ajattelu ja -teknologia opetussuunnitelmaan eri kursseille ja käyttämällä innovatiivisia sekoitetun oppimisen tekniikoita. Tämä tarkoittaa, että UJ-tutkinnon suorittaneet ovat paremmin varautuneita omaksumaan liiketoiminnan ja teollisuuden tulevaisuuden, koska AI: llä ja 4IR: llä on suurempi merkitys elämisessä ja työskentelyssä.

University of Johannesburg meidän velvollisuutemme on omaksua ja navigoida maamme tulevia johtajia ylpeänä ja rohkeasti 4IR: n kuvittelemattomien monimutkaisuuksien läpi, jotta he voisivat hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia ja tarjota parempaa huomenna. Tulevat johtajat kuten sinä! Täällä olemme johtamassa rohkeaa keskustelua; työntää ja muotoilla uuden huomisen muotoilua. Tässä me ryhdymme toimiin ja rakennamme uutta maailmaa.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä