Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Johdanto

University of Jyväskylä (JYU) on maailmanluokan yliopisto, jossa monitieteinen ja huippututkimus kohtaa avoimen ja energisen yhteisöllisyyden. Tunnetun opetuksen, korkean profiilin osaamisen ja globaalin yhteistyön avulla JYU-yhteisö etsii ja löytää ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. University of Jyväskylä on maailman kaikkien yliopistojen kansainvälisissä rankingissa kolmen parhaan joukossa ja edustaa useilla tieteenaloillaan maailman parasta.

Tarjoamme 20 korkealaatuista, tutkimukseen perustuvaa englanninkielistä maisteriohjelmaa. Kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita hakemaan kaksivuotisiin ohjelmiin, jotka johtavat virallisesti tunnustettuun maisterin tutkintoon ja täyttävät jatko-opinnot. Kuudessa tiedekunnassamme voit syventää osaamistasi eri aloilla, kuten kasvatustieteissä, urheilu- ja terveystieteissä, matematiikassa ja luonnontieteissä, tietotekniikassa, liiketaloudessa sekä humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Tarjoamme myös menestyneimmille kansainvälisille maisteriopiskelijoille stipendejä, jotka kattavat lukukausimaksut ja tekevät meillä opiskelusta palkitsevaa ja erittäin edullista.

Jyväskylä sijaitsee Keski-Suomessa kauniissa luonnonympäristössä ja inspiroivassa arkkitehtuurissa. JYU:n kampus on yhdistelmä modernia tyyliä ja kuuluisan arkkitehti Alvar Aallon klassikoita. Seminarinmäen kampukselle myönnettiin vuonna 2022 Euroopan kulttuuriperintötunnus. Kampus korostaa suomalaisen ja eurooppalaisen koulutusjärjestelmän merkitystä tasa-arvoisen ja demokraattisen yhteiskunnan perustana.

Välillä täällä Suomessa on kylmä, mutta University of Jyväskylä lämpimät kollegat, tutkijat ja opettajat auttavat pitämään hymyn huulilla. University of Jyväskylä yhteisö huolehtii jäsenistään. Yliopisto tarjoaa tukea ja apua opinnoissasi ja hyvinvointiasi. Kansainväliseen yliopistoyhteisöömme on helppo liittyä!

Rankingit

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MAAILMANLAAJUISESSA RANSKASSA

KOULUTUS
Shanghain sijoitus: 40
QS: 92
Times High School: 66

URHEILU JA TERVEYSTIETEET
9. Shanghain liikuntatieteiden koulujen ja osastojen rankingissa
QS: 92
Times Higher Education: 401-500

PSYKOLOGIAN TUTKIMUS
Shanghain sijoitus: 201–300
QS: 201-250
Times Higher Education: 251-300

VIESTINTÄ
Shanghain sijoitus: 101–150

MATEMATIIKKA
Shanghain sijoitus: 101–150
QS: 451-500

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Kysymyksiä