Keystone logo
University of Jyväskylä Bio- ja ympäristötieteiden maisteri
University of Jyväskylä

Bio- ja ympäristötieteiden maisteri

Jyväskylän yliopisto, Suomi

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

Sekä globaalit että paikalliset ympäristöongelmat tekevät biologian ja ympäristötieteiden opiskelusta tärkeää ja mielekästä. Ilmastonmuutoksen sekä luonnonvarojen ja luonnon monimuotoisuuden vähenemisen vuoksi alan asiantuntijoiden tarve kasvaa.

Kansainvälisen biologian maisteriohjelman opinnot antavat sinulle mahdollisuuden ymmärtää kokonaisvaltaisesti erilaisia elämän ilmiöitä molekyylien välisestä vuorovaikutuksesta ekosysteemien toimintaan.

Ohjelmassa yhdistyvät kaksi painopistealuetta: vesitiede ja ekologia sekä evoluutiobiologia. Koska yliopistoamme ympäröivät järvet ja metsät monipuolisessa maisemassa, sinulla on hyvät mahdollisuudet yhdistää kenttätyöt luonnonympäristöissä opintojen aikana laboratorio- ja teoreettisiin harjoituksiin.

Vesipääaine keskittyy ympäristö- ja biologisiin prosesseihin, jotka määrittävät sisävesien ominaisuudet ja ekosysteemipalvelut sekä luonnonvarojen ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän käytön. Ekologian pääaineessa keskitytään ekologian, genetiikan ja evoluutiobiologian peruskäsitteisiin ja teorioihin sekä kykyyn käyttää niitä yksilön, väestön, yhteisön ja ekosysteemin tasolla.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä