Keystone logo
University of Jyväskylä Kansainvälisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden maisteri
University of Jyväskylä

Kansainvälisen liiketoiminnan ja yrittäjyyden maisteri

Jyväskylän yliopisto, Suomi

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 10 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

Haluatko rakentaa oman yrityksen? Haetko johtotehtäviin yrityksessä? Haluatko tutkia yritysmaailman ilmiöitä ja rakentaa uraa korkeakouluissa?

IBE-opiskelijana saat mahdollisuuden kehittää analyyttistä ja kriittistä ajatteluasi sekä kommunikaatiotaitojasi ja liiketoiminnan ymmärtämistä sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Yhdessä sinun ja opiskelutovereiden kanssa eri puolilta maailmaa (yli 20 kansallisuutta) tutkimme organisaatioiden päätöksentekologiikkaa ja toimintaa teknologisista, strategisista, poliittisista ja institutionaalisista näkökulmista.

Yhtenä harvoista akkreditoiduista kauppakorkeakouluista maailmassa (AMBA sekä AACSB) ymmärrämme, kuinka tärkeää on tuoda lisäarvoa opiskelijoillemme ja varmistaa korkeimman tason ajantasaiset koulutuskäytännöt. Teemme kontekstuaaliset bisnesesitykset, käytännön yhteistyöt oikeiden yritysten kanssa ja kansainväliset yrityskilpailut olennaisen osana koulutuskokemusta.

Yrittäjäksi, johtajaksi, konsultiksi, yritysanalyytikoksi tai kauppakorkeakoulun tutkijaksi ryhtyminen on henkilökohtainen valintasi. IBE:llä autamme sinua tekemään tämän valinnan tarjoamalla viimeisintä tietoa ja käytäntöjä, jotka perustuvat tiukkaan tutkimukseen. Tällaisen tuen avulla voit navigoida talouden eri sektoreilla luottavaisesti.

Tervetuloa IBE-perheeseen – odotamme innolla näkevämme sinut tunnilla!

Pääsymaksut

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä