Keystone logo
University of Jyväskylä Kiertotalouden kemian ja analytiikan maisteri
University of Jyväskylä

Kiertotalouden kemian ja analytiikan maisteri

Jyväskylän yliopisto, Suomi

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

Kiertotalouden kemian ja analytiikan maisteriohjelma on kaksivuotinen (120 op) kokopäiväinen englanninkielinen ohjelma. Sen tarjoaa matematiikan ja luonnontieteiden tiedekunta.

CACE yhdistää kurssisuunnitelmassaan kiertotalouden perusteet sekä metallien ja biopohjaisten materiaalien talteenoton ja kierrätyksen painottaen vahvasti analyyttistä kemiaa. Pääaine on kemia, jonka laajuus on vähintään 75 op, ja valinnaisista opinnoista voi valita esimerkiksi liiketalouden, johtamisen, markkinoinnin, tilastotieteen, planeetan hyvinvoinnin, tiedonhaun, urasuunnittelun, viestinnän ja kieliopintojen 120 op. Opetus sisältää käytännön harjoittelua instrumentaalisen analyysin kera.

Tähän maisteriohjelmaan voi hakea kerran vuodessa tammikuussa, ja jos sinut hyväksytään, opintosi alkavat elokuussa. Tästä ohjelmasta valmistut maisterin tutkinnosta.

Miksi tämä ohjelma?

CACE tarjoaa ainutlaatuista osaamista kiertotalouden kemiasta. Opetussuunnitelmassa yhdistyvät kiertotalouden perusteet sekä metallien ja biopohjaisten materiaalien talteenotto ja kierrätys, painottuen vahvasti analyyttiseen kemiaan. Opetus sisältää monia käytännön kursseja orgaanisen ja epäorgaanisen analyyttisen kemian instrumentaalisista tekniikoista nykyaikaisilla kemiallisilla instrumenteilla kemian laitoksella. CACE:n opiskelijat saavat käytännön taitoja, joita potentiaaliset työnantajat arvostavat esimerkiksi kemian- ja metsäteollisuudessa, jotka kehittävät ratkaisuja kiertotalouteen siirtymässä kohti jätteetöntä tulevaisuutta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä