Keystone logo
University of Jyväskylä Maisteri kielestä, globalisaatiosta ja kulttuurienvälisestä viestinnästä
University of Jyväskylä

Maisteri kielestä, globalisaatiosta ja kulttuurienvälisestä viestinnästä

Jyväskylän yliopisto, Suomi

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 8 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

Miten globalisaatio haastaa ymmärryksemme kielestä ja viestinnästä? Mikä rooli kielellä ja kulttuurilla on yhteiskunnissamme? Mitkä ovat yhteydet median, diskurssin ja vallan välillä? Miten kieltenoppimista ja identiteettikysymyksiä ymmärretään nykymaailmassa? Jos olet kiinnostunut näistä ja vastaavista kysymyksistä ja niiden monimutkaisista vastauksista, kielen, globalisaation ja kulttuurienvälisen viestinnän maisteriohjelma (LAGIC) sopii sinulle.

LAGIC on kaksivuotinen tieteidenvälinen kurssi, joka keskittyy sovelletun kielentutkimuksen ja kulttuurienvälisen viestinnän ajankohtaisiin kysymyksiin globalisoituvassa maailmassa. Ohjelmassa tarkastellaan kieleen ja viestintään liittyviä kysymyksiä, kuten monikielisyyttä, diskurssia ja valtaa, mediaa, liikkuvuutta ja siirtolaisuutta, sekä meneillään olevien muutosten kulttuurisia vaikutuksia erilaisista kulttuuritaustoista tulevien ihmisten vuorovaikutuksessa toistensa kanssa.

Teoreettisen syvyyden lisäksi ohjelmassa on vahva käytännönläheisyys, joka tarjoaa monikulttuurisessa verkostoituneessa maailmassa tarvittavia viestintäosaamisen.

Ohjelma valmistaa opiskelijoita uralle, johon liittyy merkittäviä kulttuurienvälisiä kontakteja yrityksissä, julkisissa organisaatioissa ja kansalaisjärjestöissä. Opiskelijat pätevät myös tutkimusintensiiviseen työhön.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä