Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Johdanto

Miksi opiskella uLethbridgessäUniversity of Lethbridge jatko-opiskelijana löydät itsesi keskittymällä opiskelijakohtaiseen ympäristöön, joka vaalia innovaatiota, kriittistä ajattelua ja luovuutta.

L: n U: ssä olemme sitoutuneet auttamaan jokaista oppilaamme menestymään. Apua taloudellisesta tuesta yksipuoliseen mentorointiin yksilöllisiin urasuunnitteluun löytyy tuesta joka askeleelta.

L: n U: n opiskelijana sinua pidetään kumppanina ja kollegalleni. Sinulle annetaan mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä ja jakaa omia ideoita, esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia. Vetoomuksen mukaan suurin osa jatko-opiskelijoistamme on joko esittänyt tai julkaissut havainnoistaan, ja yli 50 prosenttia julkaistiin ensimmäisenä kirjoittajana.

Tietoja LethbridgeLähes 100 000 asukkaan kaupungissa, Lethbridge sijaitsee Etelä-Alberta, ja on lyhyen matkan päässä Rocky Mountains, Calgary ja Yhdysvaltojen rajalla. Olemme yksi Kanadan aurinkoisimmista kaupungeista ja lämpimät länsimaiset Chinook-tuulet antavat Lethbridgeille Länsi-Kanadan kohtuullisimmat talvet.

Miksi valita University of Lethbridge ?

Edullinen lukukausimaksu erinomaisille ohjelmille palkittu tiedekunta.

Ystävällinen ja turvallinen yliopisto ja yhteisö.

Pääsy edistykselliseen teknologiaan ja huipputeknologiaan.

Kattavat opiskelijapalvelut, jotka on suunniteltu auttamaan sinua menestymään akateemisten, henkilökohtaisten ja urasi tavoitteiden saavuttamisessa.

Voit työskennellä opintojen aikana ja hakea töihin Kanadassa korkeintaan kolme vuotta valmistumisen jälkeen.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Lethbridge

  4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

 • Lethbridge

  4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

   Kysymyksiä