Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Johdanto

University of Lincoln on koti kasvavalle opiskelijayhteisölle ympäri maailmaa, ja olemme iloisia, että harkitset liittymistä meihin.

Siitä lähtien, kun Hänen Majesteettinsa kuningatar avasi ensimmäisen University of Lincoln rakennuksen Brayford Pool Campuksella, olemme toivottaneet tervetulleeksi yli 90 000 opiskelijaa 135 maasta. Tänään meidät on listattu maailman 150 parhaan yliopiston joukkoon Times Higher Educationin (THE) Young University Rankings 2020 -listalla, ja meidät nimettiin myös vuoden moderniksi yliopistoksi The Times- ja Sunday Times Good University Guide 2021 -oppaissa.

Vuonna University of Lincolnasetamme opiskelijat kaiken toimintamme ytimeen. Meillä on maine innovatiivisesta opetuksesta, ja meille myönnettiin viiden tähden pisteet QS Stars -luokituksessa vuonna 2020, ja meille myönnettiin kulta, korkein mahdollinen standardi, kansallisessa Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 -kilpailussa.

Loistava sijainti

University of Lincolnopiskelijana asut yhdessä Euroopan suurista historiallisista kaupungeista,

jonka historia juontaa juurensa jopa 300 eaa. Lincolnin roomalaisen perinnön jäännösten lisäksi kaupungissa asuu myös useita historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä, mukaan lukien Lincolnin katedraali, joka rakennettiin vuonna 1072 ja oli aikoinaan maailman korkein rakennus. Kaupungissa asuu myös Lincolnin linna, joka on vartioinut kaupungin siluettia lähes 1,000 vuoden ajan.

Lincoln on fantastinen paikka asua, opiskella ja työskennellä, ja The Telegraph nimesi sen yhdeksi Britannian 20 parhaasta kaupungista vuonna 2017. Vuonna 2016 Eden Projectin Big Lunch -ohjelma ja täällä asuvat nimesivät Lincolnin myös Ison-Britannian ystävällisimmäksi paikaksi. Viime aikoina Lincoln nimettiin yhdeksi edullisimmista opiskelijakaupungeista Isossa-Britanniassa The Times Good University Guide 2020: n mukaan.

Et ehkä usko tuntevasi Lincolnshiren kreivikuntaa, mutta asukkaamme ovat auttaneet muokkaamaan historiaa sen rajojen ulkopuolella. Esimerkiksi tunnettu fyysikko ja matemaatikko Sir Isaac Newton syntyi Lincolnshiren kylässä Woolsthorpe-by-Colsterworthissa vuonna 1642. Lincolnshire oli myös Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisen naispääministerin Margaret Thatcherin syntymäpaikka ja runoilija Alfred Tennysonin koti.

Yli 2,000 vuoden historialla Lincolnin kaupunkia on käytetty kuvauspaikkana useissa aikakauden televisiosarjoissa ja elokuvissa, kuten Downton Abbey, The Da Vinci Code ja The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Valmistautuminen tulevaan uraasi

Työnantajat etsivät yhä enemmän henkilöitä, jotka voivat vaikuttaa nykypäivän globaaliin työpaikkaan. University of Lincolnopiskelijana pyrimme valmistamaan sinua tulevaan uraasi tarjoamalla sinulle erilaisia mahdollisuuksia olla tekemisissä teollisuuden kanssa ja kehittää uravalmiita taitoja. Yliopisto on ylpeä siitä, että se on kehittänyt innovatiivisia kumppanuuksia useiden organisaatioiden kanssa ja tarjonnut opiskelijoille paremmat mahdollisuudet työkokemukseen, verkostoitumiseen ja pääsyyn alan uusimpiin trendeihin.

Yksi parhaista tavoista osoittaa työnantajalle, että olet oikea henkilö työhön, on saada ansioluettelo, joka sisältää todellista kokemusta akateemisten saavutustesi ohella. Vuonna University of Lincolntarjoamme erilaisia mahdollisuuksia auttaa sinua kehittämään taitoja ja ominaisuuksia, joita työnantajat etsivät yhä enemmän. Esimerkiksi useat perustutkinto- ja jatko-opetusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden hakea osallistumaan alan harjoitteluun tai projektiin. Voi myös olla tilaisuuksia kuulla vierailevia puhujia ja osallistua kenttämatkoille, jotka auttavat sinua laajentamaan tietämystäsi. Lisätietoja on verkkosivustomme ohjelmasivuilla.

Kurssimme ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta Lincolnin maatalouden kanssa, joka sijoittui maailman 250 parhaan joukkoon QS World University Rankings 2020 -listalla, kun taas tietojenkäsittelytiede ja koulutus sijoittuvat maailman 250 parhaan joukkoon Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021 -listalla.

Haluamme, että opiskelijat osallistuvat aloitteisiin, kuten opiskelijoiden hallinnoimaan sijoitusrahastoon, ja nauttivat linkkiemme eduista siemensin ja Reutersin kaltaisiin yrityksiin. Meillä on kampuksella Bloomberg-terminaalit, joiden avulla liiketalouden opiskelijat ja henkilökunta voivat seurata ja analysoida reaaliaikaisia rahoitusmarkkinatietoja laboratorioiden, luentosalien ja seminaarihuoneiden rinnalla

Upea opiskelijakokemus

Opiskelijaliittomme (SU) voi auttaa tekemään ajastasi Lincolnissa todella unohtumattoman kokemuksen.

Opiskelijajohtajien ylläpitämä SU tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia ja tukea opiskelijayhteisömme jäsenille samalla kun edustat akateemisia etujasi.

Klubiin tai yhteiskuntaan liittyminen voi olla loistava tapa saada uusia ystäviä ja luoda siteitä, jotka voivat kestää koko elämän. SU tarjoaa perinteisesti yli 100 erilaista urheiluseuraa ja -yhdistystä, joihin kuka tahansa voi liittyä. Ne vaihtelevat akateemisista ryhmistä, kuten tietojenkäsittelytieteen ja lakiyhdistykset, vähemmän perinteisiin klubeihin, kuten Harry Potter- ja Pokemon Go -yhdistyksiin.

Kiehtovan historiansa ja maaseutunsa lisäksi Lincolnshiren kreivikunta on tunnettu alueellisesta ruoasta, kuten Lincolnshiren makkarasta, ja siellä on paljon nähtävää ja tehtävää, maaseutukävelyillä Lincolnshire Woldsissa ja matkoilla Ison-Britannian merenrannalle Cleethorpesissa ja Skegnessissä lähellä.

Tutustu Lincolniin missä päin maailmaa tahansa

Webinaarimme, aiheiden mestarikurssit, kysymys- ja vastausistunnot sekä opiskelijapaneelikeskustelut ovat loistava tapa selvittää, millaista on elää ja opiskella University of Lincoln.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

Sijainnit
  • Lincoln

    Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

    Kysymyksiä