Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Johdanto

University of Lincoln asuu kasvava opiskelijayhteisö ympäri maailmaa, ja olemme iloisia, että harkitset liittymistä meihin.

Sen jälkeen, kun Hänen Majesteettinsa kuningatar avasi ensimmäisen University of Lincoln rakennuksen Brayford Pool -kampuksella, olemme vastaanottaneet yli 90 000 opiskelijaa 135 maasta. Nykyään meidät on listattu maailman 150 parhaan yliopiston joukkoon Times Higher Educationin (THE) Young University Rankings 2020 -listalla, ja meidät on myös valittu vuoden moderniksi yliopistoksi The Timesissa ja Sunday Times Good University Guidessa 2021.

University of Lincoln asetamme opiskelijat kaiken tekemisemme ytimeen. Meillä on innovatiivisen opetuksen maine, ja saimme viiden tähden kokonaispistemäärän QS Stars -luokituksessa vuonna 2020 ja saimme kullan, korkeimman mahdollisen standardin kansallisessa Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 -kehyksessä.

Upea sijainti

University of Lincoln opiskelijana asut yhdessä Euroopan suurimmista historiallisista kaupungeista,

jonka historia juontaa juurensa jopa 300 eKr. Lincolnin roomalaisen perinnön jäänteiden lisäksi kaupungissa on myös useita historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä, kuten Lincolnin katedraali, joka rakennettiin vuonna 1072 ja oli aikoinaan maailman korkein rakennus. Kaupungissa on myös Lincolnin linna, joka on valvonut kaupungin taivaanrantaa lähes 1000 vuoden ajan.

Lincoln on fantastinen paikka asua, opiskella ja työskennellä, ja The Telegraph valitsi sen Ison-Britannian 20 parhaan kaupungin joukkoon vuonna 2017. Vuonna 2016 Lincoln nimettiin myös Ison-Britannian ystävällisimmäksi paikaksi Eden Projectin Big Lunch -ohjelman ja täällä asuvien toimesta. Viime aikoina Lincoln nimettiin yhdeksi Ison-Britannian edullisimmista opiskelijakaupungeista The Times Good University Guide 2020 -oppaan mukaan.

Et ehkä usko tuntevasi Lincolnshiren kreivikuntaa, mutta asukkaamme ovat auttaneet muokkaamaan historiaa sen rajojen ulkopuolella. Esimerkkinä mainittakoon, että tunnettu fyysikko ja matemaatikko Sir Isaac Newton syntyi Lincolnshiren kylässä Woolsthorpe-by-Colsterworthissa vuonna 1642. Lincolnshire oli myös Ison-Britannian ensimmäisen naispääministerin Margaret Thatcherin syntymäpaikka ja runoilija Alfred Tennysonin koti.

Yli 2000 vuoden historialla Lincolnin kaupunkia on käytetty kuvauspaikkana useissa aikakauden televisiosarjoissa ja elokuvissa, mukaan lukien Downton Abbey, Da Vinci Code ja The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Valmistelee sinua tulevaa uraasi varten

Työnantajat etsivät yhä enemmän henkilöitä, jotka voivat vaikuttaa nykypäivän globaaliin työpaikkaan. University of Lincoln opiskelijana pyrimme valmistamaan sinut tulevaan uraasi tarjoamalla sinulle erilaisia mahdollisuuksia osallistua teollisuuteen ja kehittää uravalmiita taitoja. Yliopisto on ylpeä siitä, että se on kehittänyt innovatiivisia kumppanuuksia useiden organisaatioiden kanssa, mikä tarjoaa opiskelijoille paremmat mahdollisuudet työkokemukseen, verkostoitumiseen ja pääsyn uusimpiin alan trendeihin.

Yksi parhaista tavoista osoittaa työnantajalle, että olet oikea henkilö työhön, on CV, joka sisältää akateemisten saavutustesi ohella todellisen kokemuksen. University of Lincoln tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia auttaa sinua kehittämään taitoja ja ominaisuuksia, joita työnantajat yhä enemmän etsivät. Esimerkiksi useat perustutkinto- ja jatkokoulutusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden hakea osallistumaan alan työharjoitteluun tai -projektiin. Saatat myös olla mahdollisuuksia kuulla vierailevia puhujia ja osallistua kenttämatkoille, jotka auttavat sinua laajentamaan tietämystäsi. Saat lisätietoja vierailemalla verkkosivustomme ohjelmasivuilla.

Kurssimme ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta, sillä Lincolnin maatalous sijoittui maailman 250 parhaan joukkoon QS World University Rankings 2020:ssa, kun taas Computer Science and Education ovat maailman 250 parhaan joukossa Times Higher Educationin (THE) World Universityssä. Sijoitukset 2021.

Haluamme opiskelijoiden osallistuvan hankkeisiin, kuten Student Managed Investment Fund -rahastoon, ja nauttivan yhteyksistämme Siemensin ja Reutersin kaltaisiin yrityksiin. Kampuksella on Bloomberg-terminaalit, joiden avulla liiketalouden opiskelijat ja henkilökunta voivat seurata ja analysoida reaaliaikaista rahoitusmarkkinoiden dataa laboratorioiden, luentosalien ja seminaarihuoneiden lisäksi

Upea opiskelijakokemus

Opiskelijaliittomme (SU) voi auttaa tekemään ajasta Lincolnissa todella unohtumattoman kokemuksen.

Opiskelijajohtajien johtama SU tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia ja tukea opiskelijayhteisömme jäsenille samalla kun se edustaa akateemisia etujasi.

Klubiin tai yhteisöön liittyminen voi olla loistava tapa saada uusia ystäviä ja luoda siteitä, jotka kestävät eliniän. SU tarjoaa perinteisesti yli 100 erilaista urheiluseuraa ja -seuraa, joihin kuka tahansa voi liittyä. He vaihtelevat akateemisista ryhmistä, kuten Computer Science and Law Societies, vähemmän perinteisiin klubeihin, kuten Harry Potter ja Pokemon Go Societies.

Kiehtovan historiansa ja maaseutunsa ohella Lincolnshiren kreivikunta tunnetaan alueellisista ruoista, kuten Lincolnshire-makkarasta, ja siellä on paljon nähtävää ja tehtävää, kuten maaseutukävelyjä Lincolnshire Woldsissa ja matkoja brittiläiselle merenrannalle Cleethorpesissa ja Skegnessissä.

"Tämä tieto oli oikea julkaisuhetkellä (heinäkuu 2023)"

Kampuksen ominaisuudet

  Tutustu Lincolniin missä tahansa maailmassa

  Webinaarimme, aiheen mestarikurssimme, kysymys- ja vastausistunnot sekä opiskelijapaneelikeskustelumme ovat loistava tapa selvittää, millaista on elää ja opiskella University of Lincoln .

  Sijainnit

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Kysymyksiä