Keystone logo
University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

Johdanto

Universidade de Lisboa (ULisboa) on Portugalin suurin ja arvostetuin yliopisto ja yksi Euroopan johtavista yliopistoista. Yli seitsemän vuosisadan kattavan yliopistoperinteen perillinen ULisboa sai nykyisen asemansa heinäkuussa 2013 entisen Técnica de Lisboa -yliopiston ja Universidade de Lisboan fuusion jälkeen.

ULisboa yhdistää useita osaamisalueita ja sillä on etuoikeutettu asema helpottaa tieteen, tekniikan, taiteen ja humanististen tieteiden nykyaikaista evoluutiota. ULisboan opetuksen, tutkimuksen, innovaatioiden ja kulttuurin laatu houkuttelee yhä enemmän kykyjä ympäri maailmaa.

Tervetuloa ULisboaan

Universidade de Lisboa (ULisboa) on Portugalin suurin korkeakoulu ja yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistoista.

Opiskelu ULisboassa tarkoittaa osallistumista ihmislähtöiseen yliopistoon, joka ansaitsee etuoikeudet ja on vahvasti sitoutunut korkealaatuiseen koulutukseen ja sen esittämiseen tiede ja innovaatioiden kansainvälisellä näyttämöllä.

ULisboa tarjoaa yli 400 astetta kaikilla osaamisalueilla. Tämän laitoksen palveluksessa on noin 3500 professoria ja yli 400 tutkijaa, ja se palvelee 50 000 opiskelijan universumia.

Tutkimuksen, innovaatioiden ja kulttuurin laatu ULisboa-kouluissa houkuttelee yhä enemmän kansainvälisiä kykyjä, jotka pyrkivät kehittämään hankkeita korkeimmalla tasolla tutkimusyksiköiden ja -ryhmien kanssa.

ULisboa valmistaa ammattilaisia maailmalle tarjoamalla heille taitoja vastata maailmanmarkkinoiden vaatimuksiin. Myötävaikuttavat tähän asiaan, että yli 550 sopimusta ja pöytäkirjaa vietetään kansainvälisten instituutioiden kanssa, mikä vahvistaa ULisboan päivittäistä sitoutumista täydellisen, korkealaatuisen ja arvostetun koulutuksen tarjoamiseen.

Pääsy ja pääsy ULisboaan

Maaliskuussa 2014 julkaistussa kansainvälisessä opiskelijasäännössä vahvistetaan kansainvälisten opiskelijoiden pääsy Portugalin korkeakouluopetukseen, 1. sykliin ja integroituihin päälliköihin kansainvälisten opiskelijoiden erikoiskilpailun kautta, jolle ulkomaiset ehdokasopiskelijat saavat todistuksen keskiasteen koulutuksen suorittaminen kotimaassaan.

Kansainvälisen opiskelijasäännön ulkopuolelle jätetään kansalliset opiskelijat, jotka kuuluvat Euroopan unionin maahan tai jotka eivät ole EU-maan kansalaisia, jotka asuvat laillisesti Portugalissa yli kaksi vuotta keskeytyksettä. Nämä opiskelijat voivat saada pääsyn Portugalin korkeakoulujärjestelmään yleisen pääsymenettelyn kautta, jos he ovat suorittaneet keskiasteen koulutuksen, pitäneet pääsykokeet ja täyttävät tarvittavat edellytykset.

Tenement houses in Lisbon
Joel Filipe / unsplash

Maatalouden korkeakoulu - ISA

Maatalouden korkeakoulu Instituto Superior de Agronomia (ISA) on Portugalin suurin ja pätevin maataloustieteiden jatko- ja jatko-tutkintokoulu, jonka osaaminen on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yli 100 vuoden kokemuksella se on sopeuttanut opetuksensa sekä tekniikan kehitykseen että maan todellisuuteen keskittyen sekä laatuun että nykyaikaistamiseen.

ISA integroitiin Lissabonin teknilliseen yliopistoon vuonna 1930. Vuodesta 2013 lähtien siitä tuli osa Lissabonin yliopistoa, joka syntyi Lissabonin teknisen yliopiston ja entisen Lissabonin yliopiston fuusion seurauksena. Sillä on noin 1500 opiskelijaa jatko- ja perustutkinto-ohjelmissa, tiedekunta, jossa on 116 opettajaa ja 47 tutkijaa.

Lissabonin sydämessä sijaitseva Tapada da Ajuda - noin 100 hehtaarin kokoinen ympäristö- ja kasvitieteellinen puisto, josta on kiinnostusta - se on myös miellyttävä paikka tapahtumille, virkistystoiminnalle ja kohteiden, kuten mielenkiintoisen kivisen amfiteatterin, löytämiselle. , Belvedere, Paradan puutarha, Rugby-kenttä, Tähtitieteellinen observatorio, Näyttelypaviljonki, Lagoa Brancan auditorio, mm.

Sijainnit

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal, 1349-017, Lisbon

Kysymyksiä