Keystone logo
University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

Johdanto

Tietoja yliopistosta

Vuonna 2003 perustettu Luxemburgin yliopisto on Luxemburgin suurherttuakunnan ainoa julkinen yliopisto. Monikielinen, kansainvälinen ja tutkimuspainotteinen, se on myös moderni laitos, jolla on henkilökohtainen ilmapiiri.

Tietoja meistä

• Perustettu vuonna 2003

• Monikielinen, kansainvälinen, tutkimuspainotteinen

• 850 asiantuntijaa (tiede- ja tutkimushenkilöstö) tukee 250 professoria, apulaisprofessoria ja luennoitsijaa opetuksessa

• Lähellä EU:n toimielimiä ja Luxemburgin finanssikeskusta

Tervetuloa luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen tiedekuntaan (FSTM)

Luonnontieteiden, tekniikan ja lääketieteen tiedekunta (FSTM) tarjoaa monitieteistä asiantuntemusta matematiikan, fysiikan, tekniikan, tietojenkäsittelytieteen ja biotieteiden aloilla. Opetuksen ja tutkimuksen kaksoistehtävänsä avulla FSTM pyrkii tuottamaan ja levittämään tietoa ja kouluttamaan uusia vastuullisten kansalaisten sukupolvia, jotta voimme paremmin ymmärtää, selittää ja edistää yhteiskuntaa ja ympäristöä, jossa elämme.

Opiskelu FSTM:ssä

Yli 2000 opiskelijaa on ilmoittautunut 8 kandidaatin, 18 maisterin, 1 tohtorikoulun ja elinikäisen oppimisen ohjelmaan. Opiskelijoita mentoroi 80 kansainvälisen ja tunnetun professorin ja vanhemman luennoitsijan tiimi. FSTM tarjoaa erinomaisen työympäristön ja mahdollisuuksia monikielisille ja pienryhmäkursseille, varhaiselle osallistumiselle tutkimushankkeisiin ja läheisille yhteyksille laitoksiin ja teollisuuteen.

Tutkimuksen tekeminen FSTM:ssä

FSTM koostuu 5 osastosta, ja se osallistuu huipputason tieteeseen ja innovaatioihin yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Yli 270 professoria, postdocia, tohtoriopiskelijaa sekä tieteellistä ja teknistä henkilökuntaa tekee monitieteistä tutkimusta dynaamisessa, suotuisassa ja monikielisessä ympäristössä.

Sijainnit

 • Esch-sur-Alzette

  2, avenue de l'Université, L-4365 Esch-sur-Alzette, 4365, Esch-sur-Alzette

  • Luxembourg City

   162a, avenue de la Faïencerie, L-1511 Luxembourg, 1511, Luxembourg City

   Kysymyksiä