Keystone logo
© ©University of Manitoba
University of Manitoba Undergraduate

University of Manitoba Undergraduate

University of Manitoba Undergraduate

Johdanto

Houkuttelemme ihmisiä ympäri maailmaa jakamaan ajatuksiamme ja näkemyksemme positiivisesta muutoksesta. Uskomme haasteiden omaksumiseen ja toimiin. Opiskelijat, tutkijat ja alumnit tuovat ainutlaatuisen äänensä oppimiseen ja löytämiseen, muokkaavat uusia tapoja tehdä asioita ja osallistuvat tärkeisiin keskusteluihin aiheista, jotka ovat tärkeimpiä ihmisoikeuksista maailmanlaajuiseen terveyteen ja ilmastonmuutokseen. Olemme siellä, missä mielikuvitus ja toiminta kohtaavat.

Manitoban yliopistosta (UM) löydät lukemattomia mahdollisuuksia löytää intohimosi ja Pathways , jotka johtavat sinut poikkeukselliseen oppimiseen ja opiskelijakokemukseen. Ensimmäisistä opiskelupäivistämme kanssamme valmistumisjuhlaasi tuemme ja autamme sinua saavuttamaan akateemiset ja uratavoitteesi. UM -opiskelijana olet osa kulttuurisesti rikas ja monipuolinen yhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus tavata opettajia ja opiskelijoita ympäri maailmaa, tutkia ainutlaatuisia näkökulmia ja ottaa uusia harrastuksia.

Tuemme ja haastamme sinua rakentamaan itseluottamustasi ja rikastamaan paitsi elämääsi myös yhteisösi, maakuntasi ja maailman ihmisten elämää. Tule opiskelemaan kanssamme!

Sijainnit

  • Winnipeg

    Room 424 UMSU University Centre 66 Chancellor’s Circle University of Manitoba (Fort Garry campus), MB R3T 2N2, Winnipeg

Kysymyksiä