Keystone logo
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Johdanto

Vuonna 1893 perustettu Montana Western on instituutio, joka on sitoutunut opettamiseen, oppimiseen ja opiskelijoiden menestykseen.

Tämän sitoutumisen edistämiseksi tiedekuntamme ja henkilökuntamme suunnitteli Experience One -koulutusohjelman, joka on ainutlaatuinen julkisessa korkeakoulutuksessa. Täällä olevat opiskelijat suorittavat yhden kurssin kerrallaan, jolloin he voivat keskittyä paitsi yhteen tutkimusalueeseen myös reaalimaailman käytännön oppimiseen.

Palkitut tiedekuntamme jäsenet keskittyvät yhteen opiskelijaryhmään kerrallaan, mukaan lukien usein oppimiskokemukset yhteisössä, liikepaikoissa, kansallispuistoissa, kentillä ja puroissa. Omistautuneet henkilökuntamme varmistavat, että länsimaalaiset Montana-opiskelijat saavat opastusta ja tukea alusta alkaen.

Tulokset yli vuosikymmenen kuluttua Experience One -luomisesta ovat poikkeuksellisia. Montana Westernin opiskelijat päättävät aloittamansa. Johdamme valtiota ilmoittautumisten kasvussa, suoritettujen kurssien prosenttiosuudessa, tutkintojen määrässä, jopa opiskelijoiden keskimääräisessä luottokuormituksessa. Kaikki tämä lisää vähemmän hukkaan kuluneita tunteja, vähemmän hukkaan käytettyjä dollareita ja lisää oppimista. Valmistuneet ovat erittäin kilpailukykyisiä riippumatta siitä, tulevatko työmarkkinoille vai jatko-opinnot.

Kaikki tämä tapahtuu poikkeuksellisessa ympäristössä, viehättävässä ja vilkkaassa Dillonin kaupungissa, jota ympäröivät Lounais-Montanan kauniit vuorijonot ja laaksot sekä Suur-Yellowstonen ekosysteemin länsireuna.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Kysymyksiä