Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Johdanto

Vuonna 1951 perustettu yliopisto Mount Olive on yksityinen laitos juurtuneet taiteet määrittelemään kristillisiä arvoja. Yliopisto on alueellisesti akkreditoitu Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa komission oppilaitoksissa (SACSCOC).

Koska alueellisesti akkreditoitu, uskoon perustuva, yksityinen laitos, University of Mount Olive luo ympäristön yksilöille maksimaalisen menestyksen, asettamalla prioriteetit opiskelijoiden ennen kaikkea. Sitoutunut professorit, sitoutuneita opiskelijoita, ja pienet ryhmäkoot osia niiden kokonaisvaltaista oppimista edistää henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.

Akkreditointi

The University of Mount Olive on akkreditoitu Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa komission Korkeakoulut myöntämään osakkuusyrityksen, ylioppilastutkinnon ja maistereita. Ota komission Korkeakoulut at 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404-679-4500 varten kysymyksiä akkreditointi yliopiston Mount Olive.

Yhdenvertaisuuslain Policy: The University of Mount Olive ei syrjitä rodun, sukupuolen, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, iän tai vamman hallinnossa sen henkilöstön ja koulutuspolitiikan. Se myöntää kaikille opiskelijoihin mitään rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän kaikki oikeudet, etuoikeudet, ohjelmia ja toimintaa yleensä myönnetään tai saatavilla opiskelijoille.

Sijainnit

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Kysymyksiä