Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Johdanto

Stimuloiva ympäristö tutkimusvälineiden Sveitsissä

University of Neuchatel (UniNE) on kansainvälisesti tunnustettu laitos sekä yliopisto inhimillisessä mittakaavassa. With 4380 opiskelijaa Sveitsistä ja sen jälkeen (lähes 20% opiskelijoista ulkomailta), se tarjoaa laadukasta opetusta ja tukea. Kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat yhteensopivia useimpien muiden eurooppalaisten yliopistojen ja ovat linjassa yhteiskunnan odotukset valikoiman innovatiivisia ja huippuluokan kenttiä.

Välissä Geneve ja Zürich, keskellä Eurooppaa, UniNE on täydellinen paikka niille, jotka haluavat opiskella tai harjoittaa korkeatasoista tutkimusta upea ympäristössä, lähellä järveä ja vuoria. Neuchâtel, opiskelijoiden ja tutkijoiden toiminta tapahtuu koko kaupungin, eri mutta lähellä paikoissa. Tämä varmistaa tiiviin yhteydenpidon ja keskinäistä apua, erityisesti välillä aloittelijoille ja edistyneille opiskelijoille.

Perustietoa

4380 opiskelijat Lähes 60% heistä naisten 552 jatko yli 40% ulkopuolelta Sveitsi 740 henkilökunnan jäsentä (FTE vastaava) joista lähes 70% ovat opettajia 935 astetta myönnettiin marraskuussa 2011

historia

Academy of Neuchatel perustettiin vuonna 1838. Se johtuu sen syntymää paitsi vahvaa poliittista tahtoa tarjota alueen laadukkaita oppilaitoksessa, mutta myös geologi ja paleontologi Louis Agassiz, joka teki merkittävää tieteellistä edistysaskeleet tuolloin. Vuonna 1866 Academy koostui humanistisen tiedekunnan, tiedekunnan ja tiedekunta, sekä joitakin lukion tason instituutiot. Vuonna 1873 Teologinen tiedekunta lisättiin. Asetuksella Grand neuvoston 18. toukokuuta 1909 Academy of Neuchatel perustettiin virallisesti kuten yliopiston Neuchatel.

Lisäksi toimielimen uudelleennimeäminen 1910 korkeakoululaki loi Business School, ja antoi opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa Väitöskirjatutkimus kaikissa tiedekunnissa. Perustamisestaan ​​lähtien UniNE on aina pyrkinyt tarjoamaan koulutusta korkeimmalla mahdollisella tasolla. Sen vaatimaton koko lainaa sen dynamiikkaa ja joustavuutta, jota tarvitaan tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Miksi valita University of Neuchatel

Sitoutuminen innoittamana ja innostava opetus

Mikä erottaa University of Neuchatel ennen kaikkea on laatua opetushenkilöstön. Palkattaessa, voimme varmistaa, että jokainen opettaja on kehittynyt taidot ja kansainvälinen maine hänen tutkimuksen alalla. Tämän seurauksena meidän professorit ovat erittäin innostuneita siitä, mitä he opettavat - mutta se ei ole kaikki. Opettaa UniNE, niiden on myös täytettävä tiukat pedagogista vaatimukset, jotta ne voivat jakaa tietoa innostavalla tavalla niiden opiskelijoille.

Nopea lukaista läpi asiantuntija "kuka kukin" avulla saat tietää joitakin meidän professorit.

Miellyttävä paikka opiskella

Toisin kuin suurempi yliopistot, nimettömyys ei jöötä yliopistossa Neuchatel. Päinvastoin, ihmiset tutustuvat toisiinsa - ne keskustella ja vaihtaa ajatuksia, ja opiskelijat usein törmätä opettajien ulos luokasta. On solidaarisuutta ja tukea opiskelijoiden, erityisesti edistyksellisten opiskelijoiden ja aloittelijoille. Näin voit rakentaa ystävyyssuhteita joka kestää sinua koko ammatillisen uran ja elämän ulkopuolella.

Ainutlaatuinen opetusmenetelmät

Yliopistossa Neuchatelin opiskelijat osallistuvat aktiivisesti opetukseen, avunanto ymmärtämistä ja lisätä työn tehokkuutta. Ryhmätyö, seminaareja ja retkiä järjestetään usein, toisin kuin suurissa yliopistoissa, joissa nämä muodot Opetuksen ovat usein käytettävissä, koska ylöspäin sata opiskelijaa voi osallistua yksi kurssi.

Opiskelijat kaikkialta maailmasta

University of Neuchatel on kansainvälinen maine: 21% ylioppilaskunnassa tulee Sveitsin ulkopuolella (noin 100 kansallisuutta). Tällainen kulttuurinen monimuotoisuus on suuri etu, olipa kyse opetus- ja ilmapiiri kampuksella.

Harjoittaa opiskelijoiden tutkimukseen

Kiitos suhteellisen pieni koko yliopiston Neuchatel, opiskelijat voivat olla aktiivisia osallistujia eikä vain yleisöä. Ne perehdytetään tiedon tuottamiseen hyvin varhaisessa opinnoissaan. Lisäksi kandidaatin opiskelijat (joillakin aloilla) ja master opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua hankkeita PhD opiskelijat ja muut tutkijat. Harjoittaa maistereiden tutkimukseen avaa houkuttelevia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Monet laitokset yliopiston Neuchatelin luoneet yhteydet yritysten kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Sijainnit

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Kysymyksiä