Keystone logo
University of New England

University of New England

University of New England

Pääsymaksut

 1. Vieraile UNE Admissions -sivustolla: Aloita vierailemalla University of New England hakutoimiston virallisella verkkosivustolla. Sieltä löydät yksityiskohtaista tietoa hakuprosessista, pääsyvaatimuksista ja tärkeistä määräajoista.
 2. Valitse ohjelmasi: Tutustu UNE:n tarjoamiin perustutkinto- tai jatko-ohjelmiin ja määritä, mihin ohjelmaan olet kiinnostunut hakemaan. Varmista, että täytät valitsemasi ohjelman erityisvaatimukset.
 3. Tarkista pääsyvaatimukset: Tutustu haluamasi ohjelman pääsyvaatimuksiin. Näihin vaatimuksiin voivat kuulua akateemiset opintosuoritusotteet, standardoidut testitulokset (kuten SAT tai ACT), suosituskirjeet, henkilökohtainen lausunto tai essee ja muut ohjelmakohtaiset vaatimukset.
 4. Lähetä hakemus: Täytä ja lähetä online-hakemuslomake UNE:n pääsyportaalin kautta. Anna oikeat ja ajantasaiset tiedot varmistaaksesi, että noudatat kaikkia hakuaikaa.
 5. Lähetä tositteet: Järjestä, että viralliset lukion tai korkeakoulun opintosuoritusotteet, testitulokset ja muut vaaditut asiakirjat lähetetään suoraan UNE:n hakutoimistoon. Noudata UNE-verkkosivustolla olevia lähetysmenetelmiä koskevia ohjeita.
 6. Maksa hakemusmaksu: UNE vaatii yleensä hakemusmaksun, jonka voi maksaa verkossa hakemusportaalin kautta. Muista tarkistaa nykyinen maksun määrä ja maksuvaihtoehdot UNE Admissions -sivustolta.
 7. Seuraa hakemustasi: Lähetettyäsi hakemuksesi saat vahvistussähköpostin, jossa on ohjeet hakijaportaaliisi kirjautumiseen. Tämän portaalin avulla voit seurata hakemuksesi tilaa, lähettää tarvittaessa lisäasiakirjoja ja saada päivityksiä pääsypäätöksestäsi.
 8. Odota pääsypäätöstä: UNE Admissions Office tarkistaa hakemuksesi ottaen huomioon erilaiset tekijät, kuten akateemisen suorituskyvyn, testitulokset, esseet ja suosituskirjeet. Kun päätös on tehty, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse tai hakijaportaalisi kautta.

Apurahat ja rahoitus

Apurahat ja muu taloudellinen tuki

Apurahat voivat auttaa sinua Australiassa opiskelukustannuksissa. Perus- ja jatko-opiskelijat voivat hakea Australian hallituksen stipendejä. Jos opiskelet jatkotutkintoa, UNE tarjoaa myös tutkimusapurahoja.

Australian hallituksen stipendit

Australian Scholarships on Australian hallituksen aloite kumppanuuksien rakentamiseksi ja keskinäisen ymmärryksen, tiedon ja innovaation lisäämiseksi Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Australian hallituksen apurahat sisältävät kaikki nykyiset stipendiohjelmat, joita hallinnoivat Australian kansainvälisen kehityksen virasto (AusAID) ja koulutus-, työllisyys- ja työsuhdeosasto (DEEWR).

Lisätietoja Australian stipendeistä löytyy verkossa Australian hallituksen verkkosivustolta.

Apurahat kansainvälisille opiskelijoille

UNE International Bursary kattaa kansainvälisten opiskelijoiden julkaistujen vuosittaisten lukukausimaksujen alennuksen. UNE:n kansainväliset apurahat ovat saatavilla kokopäiväisille kansainvälisille opiskelijoille, jotka aloittavat työopintoja UNE:ssä vuonna 2023.
Tarjoamme tällä hetkellä 20 % stipendin vuoden 2024 tuloille.

Katso tarkemmat apurahatiedot yliopiston verkkosivuilta.

Jatkotutkinnon stipendit

UNE tarjoaa useita merkittäviä tutkimusapurahoja jatko-opiskelijoille, jotka opiskelevat tutkimukseen perustuvia tutkintoja, mukaan lukien tieteenalakohtaista tutkimusta, kohdennettuja tutkimusprojekteja ja muita, joilla on laajemmat kelpoisuusehdot.

UNE International Postgraduate Research Award (IPRA)

UNE International Postgraduate Research Award (UNE IPRA) -apuraha tarjotaan erinomaisille kansainvälisille ehdokkaille, jotka haluavat ilmoittautua UNE:n tutkimustutkintoon.

 • Jopa 20 UNE IPRA:ta on tarjolla erinomaisille hakijoille, jotka haluavat ilmoittautua jatkotutkintoon UNE:ssa
 • UNE IPRA tarjoaa vuosittaisen stipendin, kurssin lukukausimaksut ja yhden standardin ulkomaisen sairausvakuutuksen
 • Palkinnot ovat voimassa enintään kahdeksi vuodeksi tutkijan maisterin tutkinnosta ja kolme vuotta tohtorin tutkinnosta
 • Hakemukset arvioidaan akateemisten ansioiden ja tutkimuspotentiaalin perusteella

Rankingit

UNE on opiskelijoiden tyytyväisyydellä korkein Australian yliopisto.

Canstar Blue myönsi UNE:n "tyytyväisimmille opiskelijoille" kansallisten yliopistojen, verkkoyliopistojen ja NSW-yliopistojen luokissa vuonna 2022. Olemme myös ainoa Australian julkinen yliopisto, jolle Good Universities Guide on myöntänyt korkeintaan 5 tähteä kokonaiskokemuksesta 17 vuotta peräkkäin.

Olipa kyse sitten sitoutumisestamme opetuksen laatuun, valmistuneiden erinomaisiin työtuloksiin tai maineeseemme poikkeuksellisen verkkokoulutuksen tarjoajana, UNE tunnustetaan jatkuvasti suurena australialaisena yliopistona.

Australian pisimpään jatkuvana etäopetuksen tarjoajana suurin osa yli 140 kurssistamme on opiskeltavissa verkossa. On järkevää luottaa yliopistoon, jolla on pitkä historia auttamassa kaltaisiasi aikuisia tulemaan kuntoon heidän opiskellessaan kotona.

Tee yhteistyötä yliopiston kanssa, joka osaa auttaa sinua vastaamaan nopeasti muuttuvaan maailmaan.

Sijainnit

 • Armidale

  Armidale, Australia

Kysymyksiä