Keystone logo
University of Ostrava

University of Ostrava

University of Ostrava

Johdanto

University of Ostrava (UO) on julkinen tutkimusyliopisto, joka kouluttaa lähes 9 000 opiskelijaa kuudessa tiedekunnassa. Luonnontieteellinen tiedekunta, Humanistinen tiedekunta, Kuvataiteen tiedekunta, Lääketieteellinen tiedekunta, Sosiaalitieteiden tiedekunta ja Kasvatustieteiden tiedekunta tarjoavat laajan valikoiman erikoisaloja ja epätavallisia yhdistelmiä suurista yhtiöistä.

170051_CB4.jpg

University of Ostrava tarjoaa dynaamisen ja älyllisesti haastavan nykyaikaisen laitoksen kansainvälisen ympäristön, jossa opiskelu tapahtuu. Kampusmme on levinnyt lähinnä koko vanhaan keskustaan, joka tarjoaa elinikäistä taidetta ja tieteitä kannustavan ympäristön. Opetus UO: ssa on tutkimukseen perustuvaa, ja sen ohjelmia opettavat usein aktiiviset tutkijat.

Yliopisto on ylpeä voidessaan säilyttää opettajia, professoreita ja tutkijoita, jotka ovat alan johtavia henkilöitä, jotka ovat tutkijoita ja innostavia ja avoimia henkilöitä, joilla on elävä luovuus.

Yliopiston ja sen suhteellisen nuoren pienen koon (perustettu vuonna 1991) ansiosta voimme yksilöllisesti lähestyä oppilaitamme ja reagoida joustavasti nykyajan yhteiskunnan ja työmarkkinoiden tarpeisiin. Yliopisto tarjoaa korkealaatuista koulutusta ja monia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat täyttää näkemyksensä: joko kieltenopiskelussa, opiskelijajärjestön perustamisessa tai käytännön kokemuksen saamisessa. Yliopisto etsii aktiivisesti opiskelijoille mahdollisuuksia nostaa pätevyyttään ja auttaa heitä aloittamaan uransa.

University of Ostrava on perustanut yhteistyön useiden paikallisten organisaatioiden (kuten paikallisen Tšekin televisiolähetystalon) kanssa, joka tarjoaa opiskelijoille arvokasta työkokemusta. Yhteisön sitoutuminen on olennainen osa yliopiston koulutuksen ja tutkimuksen tehtävää. UO ja sen tiedekunnat, opiskelijajärjestöt ja tieteelliset laitokset perustavat ja edistävät vuosittain satoja julkisia tapahtumia; Ilmaisia työpajoja, luentoja, seminaareja, kokemuksellisia tapahtumia, tieteellisiä seikkailuja, hyväntekeväisyystapahtumia, kansainvälisiä kokouksia, urheilu- ja kulttuuritapahtumia, taidenäyttelyitä, tapahtumia, alumnivierailuja, konsertteja ja teatteriesityksiä.

University of Ostrava on olennainen osa kaupunkia ja sen yhteiskunnallista elämää ja jatkaa yhteistyötä jatkuvasti kasvavan määrän kulttuurijärjestöjen ja paikallisten instituutioiden kanssa. Lue lisää UO: n yhteisötoiminnan roolista alla kohdassa ”UO @ live”.

170052_Screenshot2021-10-06102103.png

Tehtävä ja näkemys

Yliopisto, jolla on maailmalle avoin tehtävä, joka toimii alueella.

University of Ostrava on laitos, joka näkee roolinsa humanististen ja lääketieteen, tieteen ja taiteen alojen kehittämisessä paikallisella alueella, joka on perinteisesti liittynyt teollisuus- ja teknologia-aloihin.

Sillä pyritään ratkaisemaan Moravia-Sleesian alueen kiireelliset ongelmat sosiaalisissa, ympäristö- ja terveysalueissa sekä muotoilemaan Ostrava todelliseksi yliopistokaupungiksi. Tätä tarkoitusta varten se aikoo käyttää edelleen potentiaaliaan, jotta se kuvastaa alueen identiteettiä, kulttuuria ja historiaa sekä kasvattaa sitä taiteellisen luovuuden avulla.

University of Ostrava on valmis tuomaan Euroopan tieteen ja stipendin edistyksellisiä suuntauksia alueella ja luomaan suotuisat olosuhteet kansainvälistyvälle yhteistyölle ja ystävälliselle ympäristölle ulkomaisille tutkijoille ja opiskelijoille.

Yliopisto pyrkii olemaan laitos, joka edistää määrätietoisesti laadukasta tieteellistä toimintaa ja etsii järjestelmällisesti uusia tutkimusalueita ja tiimejä, joilla on mahdollisuuksia saavuttaa erinomaisia tuloksia.

University of Ostrava avaa itsensä nykyajan yhteiskunnan haasteisiin ja kehittää vastuullista ja yksilöllistä lähestymistapaa monenlaisiin opiskelijoihin, mukaan lukien erityisryhmät (eläkeläiset, sosiaalisesti heikossa asemassa olevat opiskelijat, erityistarpeet omaavat opiskelijat), ja kannattaa yhtäläistä pääsyä koulutukseen ja ystävällisyyteen. viestintä yleisön kanssa.

170053_Screenshot2021-10-06102349.png

Miksi opiskella University of Ostrava

 • Korkealaatuinen tutkimuslähtöinen koulutus
 • Johtavat luvut heidän osaamistaan
 • Yksilöllinen opettaja-opiskelija-lähestymistapa
 • Laaja valikoima opintojaksoja
 • Nuori, tuore, moderni ja avoin
 • Yksilöllisen kasvun painottaminen
 • Joustavuus ja reagointikyky, joka johtuu yliopistomme pienestä koosta ja nuoruudesta
 • Korostetaan yliopiston 3. roolia - toimimaan paikallisyhteisön johtajina
 • Suuri tila sekä opiskelijoille että akateemikoille
 • Ostravan entisen teollisuuskaupungin vilkas ja runollinen tunnelma

Sijainnit

 • Ostrava

  Dvořákova 7 , 701 03, Ostrava

Kysymyksiä