Keystone logo
University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece

Johdanto

HISTORIA IOA

Vuonna 1927 Pierre de Coubertin oli kutsunut Kreikan hallitusta Olympia, osallistua paljastus muisto steelan luotu, jotta kunniaksi hänen toimia elvyttää olympialaisiin. Oleskelun aikana Kreikassa, hän keskusteli tarpeesta akateeminen keskus tutkimuksen olympialiikkeen ja sen kehitysnäkymät hänen ystävänsä Ioannis Chrysafis joka johti Department of Physical Education yliopiston Ateenan. Coubertin uskoi, että olympialiikkeen saisi poiketa sen koulutukselliset tavoitteet ja oli kirjoittanut: "En ole pystynyt suorittamaan loppuun mitä halusin täydellinen. Uskon, että keskus Olympic tutkimuksissa helpottaisi säilyttäminen ja edistymistä työni enemmän kuin mitään muuta, ja se pitää sitä vääriä polkuja joka pelkään ".

Coubertin ajatukset olivat sopusoinnussa tavoitteiden Kreikan olympiakomitean, joka halusi perustaa akateeminen keskus mallinnettu antiikin Gymnasium, vahvistaa perustan urheilun kasvatuksellista merkitystä suorittamalla tutkimuksia ja järjestämällä klassisen pelejä. Äkillinen kuolemat Chrysafis (1930) ja Coubertin (1937) esti heitä toteuttamasta heidän ideas.One vuoden kuluttua Coubertin kuoleman ja seuraa hänen toiveensa, hänen sydämensä oli sijoitettu juhlarahojen steelan Ancient Olympia.

Tämä uudestaan ​​idea perustaa keskus olympialaisten Ancient Olympia. Hankkeessa otettiin Ioannis Ketseas, opiskelija Chrysafis National Voimistelu Club ja sihteeri Kreikan olympiakomitean ja Saksan Carl Diem, läheinen Coubertinin omistettu olympialiikkeen ja koulutus. Diem ja Ketseas, jotka olivat työskennelleet yhdessä ensimmäistä soihtuviestin Olympia Berliiniin vuonna 1936, päätti pyrkiä kohti toteutumista keskuksen Olympic Studies. Vuoteen 1938 he olivat valmistaneet suunnitelma instituutio Kansainvälisen olympiakomitean Akatemian ja oli toimittanut sen Kreikan olympiakomitean. HOC hyväksyi suunnitelman, ja samana vuonna, sisällytetään sen peruskirjassa perustamista ja toimintaa IOA yhtenä komitean tavoitteita.

Klo 38. KOK istunnossa Kairossa, jäsenet KOK ilmoitettiin mukaan HOC laista äskettäin hyväksytty perustamaan Olympic Akatemian Kreikassa. Vuotta myöhemmin, vuonna 39. KOK istunnossa Lontoossa, KOK päätti asettaa tämä säätiö, joka edistää olympia-aatteen kautta koulutuksen sen puitteissa. Päättymisen jälkeen toisen maailmansodan, yksityiskohtaisen muistion, noin toimintaa Akatemian laatiman Ketseas ja Diem, toimitettiin 41. KOK istunnossa Tukholmassa vuonna kesäkuu 1947.

On 28. huhtikuuta 1949 44. KOK istunnossa Roomassa yksimielisesti hyväksytty sellaisen IOA, ja annetaan sen täytäntöönpanoa ja toiminta Kreikan olympiakomitean alaisuudessa KOK. Useita vuosia myöhemmin ja sen jälkeen pitkän taistelun, ensimmäinen IOA Täysistunto varten kesällä 1961 samaan aikaan avajaisissa antiikin stadionin Olympia, joka oli kaivettu ansiosta aloitteesta Carl Diem, joka taataan kulut projekti.

Kansainvälinen olympiakomitea Academy vihittiin virallisesti käyttöön 14 kesäkuu 1961, ja asian ensimmäinen istunto oli johdossa Cleanthis Palaeologos johtaja Liikuntakasvatuksen laitos Ateenan yliopisto, ja saksalainen professori Lotz.

Vuodesta 1962-1990 akateemisen harrastuksia Akatemian koordinoi sen myöhässä Dean, Otto Szymiczek, jonka panosta Akatemian oli korvaamaton; yhdessä professori Palaeologos, joka oli tehty kunniapuheenjohtaja varapuheenjohtaja Akatemian, he kartoitti kurssin kolme vuosikymmentä, ja molemmat myönnetty Gold Medal of Academy.The osuus N. Nissiotis, professori filosofian uskonnon, tuotiin myös tieteellistä kehitystä IOA. Hän puheenjohtajana Akatemian vuodesta 1977 kuolemaansa vuonna 1986.

Ensimmäisenä vuosikymmenen toimintaa, toimintaa IOA rajoittuivat kansainvälisen istuntoon osallistuvien nuorten. Vuodesta 1970, IOA asteittain täytäntöön uusia koulutusohjelmia omistettu kysymyksiä olympialiikkeen. Nykyään monet eri tapahtumia vuosittain tiloissa Ancient Olympia. Vuoteen 1966, osallistujat asui teltoissa, ja Sessions pidettiin alla mäntyjä. Ensimmäiset rakennukset valmistuivat vuonna 1967, ja ne ovat vähitellen lisätty liikuntapaikkoja ja uusia rakennuksia. Uusi kokouskeskus valmistui vuonna 1994, jolloin uusinta tilat palvelun osallistujien.

Tunnustuksena sen osuus humanistinen tavoite se palvelee ja kehittämiseen olympialiikkeen, IOA sai Bonacosa palkinnon vuonna 1961 ja 1970, ja Olympic Cup 1981.

VISIO Tutkitaan ja paremmin myötävaikuttaa olympismi ihmiskunnalle 21. vuosisadalla

Kansainvälinen olympiakomitea Akatemia toimii monikulttuurisessa monitieteinen keskus, jonka tavoitteena on selvittää, rikastuttaa ja edistää olympismi. Perusta tällaisen laitoksen innostui antiikin Gymnasium, joka muotoinen olympia-aatteen mukaan harmonisesti viljelemällä elin, tahtoa ja mieli.

Järjestäminen ensimmäisen olympialaisten 21. vuosisadan Ateenassa tapahtui yhteydessä muutoksia kansainvälisellä tasolla, jotka vaikuttavat kaikkiin inhimillisen ajattelun ja activity.We, meidän kulttuuriamme ja sivilisaatioiden ovat jo tulleet suuremman siirtymäkautta, jonka kuvia maailmasta että olimme tottuneet ottamaan selvänä ovat muuttuneet.

Toisiinsa tieteen, teknologian, talouden, politiikan ja sosiaalisen kehityksen, jotka luonnehtivat kurssin ihmiskunnan kohti kolmannen vuosituhannen ovat vaikuttavat jokaisen idean, normi ja laitoksen kansainvälisten community.This dynaaminen aalto on myös avaa uusia muotoja vuoropuhelua tulevaisuus olympismin. Lisäksi, kuten voidaan nähdä tutkimalla sen ikä-pitkä historia, olympia-aatteen on aina suunniteltu ja muodostettu mukaan laajempaan olosuhteita eri aikakausina ajoissa.

Syntymä, hyvinvointi, lasku ja elpyminen olympialaisten ovat kaikki olleet heijastus laajemmat kulttuuriset olosuhteet, jotka muotoinen kunkin aikakauden. Spekulaatioita ja potentiaalit kehittyvät edelleen ulos olympialiikkeen luonnollisesti syntyviä toteutumista prosessi tällaisen Ideal.

"Olympismi", kun kaikki, että sanat Pierre de Coubertin, "ei ole järjestelmää, se on mielentila. Se voi läpäistä laaja valikoima tiloja ilmaisun ja yksikään rotuun tai aikakausi voi väittää monopoli se ".

Kansainvälinen olympiakomitea Akatemia tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille, tutkijoille, urheilijat, taiteilijat ja virkamiehet eri puolilta maailmaa vaihtamaan ajatuksia ja jakaa tämän "mielentila" in Ancient Olympia.

Monenlaisia ​​koulutus istuntoja, opetusohjelmia ja perusteellisesti tutkimuksissa, joita tarjotaan, kaikki pyritään kohti palvelevat visio Kansainvälisen olympiakomitean akatemian uuden vuosisadan: tutkia ja parantaa osuutta olympismi ihmiskunnalle.

MISSION Tehtävänä Kansainvälisen olympiakomitean ACADEMY

Tavoitteena Kansainvälisen olympiakomitean Academy on luoda kansainvälinen kulttuurikeskus Olympia, säilyttää ja levittää Olympic Spirit, tutkimus ja toteuttaa koulutus- ja sosiaalisia periaatteita olympismi ja lujittaa tieteellinen perusta olympia-aatteen, mukaisesti periaatteiden vahvistamat antiikin kreikkalaiset ja revivers nykyajan olympialiikkeen kautta Baron de Coubertin aloitteesta. Tehtävänä IOA on:

 1. Toimineen kansainvälinen akateeminen keskus Olympic Studies, koulutus ja tutkimus.
 2. Toimia kansainvälinen foorumi vapaan ilmaisun ja ajatustenvaihtoa keskuudessa olympiakisoihin, intellektuelleja, tutkijat, urheilijat, urheilu ylläpitäjät, opettajat, taiteilijat ja maailman nuorille.
 3. Saattaa yhteen ihmisiä eri puolilta maailmaa, ystävyyden ja yhteistyön.
 4. Motivoida ihmisiä käyttämään kokemuksia ja tietoja saatuja IOA tuottavasti, edistää olympia-aatteen omassa maassaan.
 5. Palvella ja edistää ihanteita ja periaatteita olympialiikkeen.
 6. Yhteistyötä ja avustamaan kansallisten olympia- akatemioiden ja kaikki muut laitokset omistettu Olympic koulutus.
 7. Tutkimaan edelleen ja parantaa osuutta olympismi ihmiskunnalle.

Pääsymaksut

Sijainnit

 • Athens

  52, Dimitrios Vikelas Avenue, 152 33, Athens

 • Diethnis Olimpiaki Akadimia

  Diethnis Olimpiaki Akadimia, Kreikka

  • Archaia Olympia

   Archaia Olympia, Kreikka

   • Sparti

    Plateon 20, Sparti 231 00, Greece, 231 00, Sparti

    Kysymyksiä