Keystone logo
University of Portsmouth

University of Portsmouth

University of Portsmouth

Johdanto

Olemme ylpeitä siitä, että olemme hengitys raitista ilmaa akateemisessa maailmassa - paikka, josta jokainen saa tarvitsemansa tuen parhaansa saavuttamiseksi. Löydämme aina. Emme sovi muottiin, rikkomme sen. Aivan kuten maailma liikkuu, samoin me.

Olemme läheisessä yhteydessä paikalliseen yhteisöömme ja viemme ideoitamme globaaleille markkinoille. Teemme yhteistyötä yritysten, teollisuuden ja hallituksen kanssa parempaan tulevaisuuteen suuntaamiseksi. Ja me kouluttaa ja muuttaa opiskelijoiden elämää auttamaan heitä saavuttamaan potentiaalinsa. Me erotumme paitsi Yhdistyneessä kuningaskunnassa myös maailmassa. Olemme erinomaisia tutkimusalueilla kosmologiasta ja astrofysiikasta kyberturvallisuuteen, rikostekniseen tutkimukseen ja urheilutieteeseen. Ensimmäisestä päivästä, jolloin avasimme ovemme, olemme katsoneet tulevaisuutta. Ja olemme täällä auttamassa sinua muokkaamaan sitä.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Pääsymaksut

  Viisumivaatimukset

  Kansainvälisenä opiskelijana tarvitset viisumin opiskellaksesi Isossa-Britanniassa. Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselta on saatavilla muutamia erilaisia viisumityyppejä, mutta tavallisesti tarvitset opiskelijaviisumia.

  Tällä viisumilla voit opiskella kokopäiväisillä kursseilla sekä osa-aikaisilla jatko-kursseilla (kunhan ne ovat taso 7 tai korkeampi Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen säännellyssä tutkintokehyksessä ).

  Näiltä sivuilta löydät myös viisumineuvoja lisätoimenpiteistä, jotka sinun on ehkä suoritettava.

  Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, on monia muita avun lähteitä:

  • Jos käytät edustajaa tai edustajaa auttamaan sinua hakemaan University of Portsmouth , he voivat auttaa sinua viisumihakemuksessasi

  Apurahat ja rahoitus

  MääräHakemuksen määräaika
  Vice Chancellor's Global Development Scholarship1,600 GBPOctober 5, 2022
  Chancellor's Global Academic Merit Scholarship5,000 GBPOctober 5, 2022
  School of the Environment, Geography and Geosciences (SEGG) Scholarship50 GBPOctober 5, 2022
  University of Portsmouth Transition Scholarships for European residentsOctober 5, 2022

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • Southsea

   Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Southsea

   Kysymyksiä