Keystone logo
© Eva Dang
University of Roehampton

University of Roehampton

University of Roehampton

Johdanto

Meillä on puistoalueen kampus, jossa on erinomaiset tilat, keskellä Lounais-Lontoota. Opiskelu meillä antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet: perinteisen yliopistokampuksen yhteisöllisyyden ja turvallisuuden, työmahdollisuudet, kulttuurin ja yöelämän yhdessä maailman suurimmista kaupungeista.

Miksi Roehampton?

Muutamme elämää auttamalla opiskelijoitamme kehittämään itseluottamusta, taitoja ja sopeutumiskykyä, joita he tarvitsevat menestyksekkään uran ja täyteläisen elämän kannalta.

Uraohjattu opetus

Kurssimme on luotu antamaan urallesi etumatka työharjoittelulla, alan asiantuntijoiden opetuksilla ja erinomaisella tuella. Meidät on luokiteltu Lontoon parhaaksi nykyaikaiseksi yliopistoksi (Times Good University Guide 2022).

Opiskelijoiden tuki

Meillä on erinomainen urapalvelu, maailmanluokan kirjasto ja runsaasti opintotukea. Tarjoamme myös hyvinvointia, mielenterveyttä ja taloudellista tukea.

Opiskelijaelämä

Liity yli 50 seuraan. Harrasta urheilua, musiikkia ja e-urheilua. Ota selvää korkeakouluistamme ja sosiaalisista tiloistamme, Lontoon sijainnistamme ja mahdollisuudesta opiskella ulkomailla.

Työmatkat opiskelijat

Suunnittelemme palvelumme ja opetuksen tarpeidesi mukaan. Tämä sisältää ilmaisen parkkipaikan kampuksella, ilmaisen bussikuljetuksen, erinomaisen Lontoon sijainnin ja työmatkaystävälliset aikataulut.

majoitus

Voimme taata majoituksen kaikille uusille opiskelijoille ja meillä on edullisimpia vaihtoehtoja Lontoossa.

Kansainväliset opiskelijat

Meillä on opiskelijayhteisö yli 140 maasta. Ota selvää tarjoamistamme tuista, mukaan lukien stipendit ja majoitus.

tutkimus

Kehitämme Roehamptonissa ideoita, jotka auttavat meitä ymmärtämään maailmaamme. Kansainvälisellä tutkimuksellamme on tietoa politiikasta, rikastuttaa kulttuuria ja parantaa ihmisten elämää.

Lyhyet kurssit ja CPD

Kehitä taitojasi, uraasi tai löydä uusia kiinnostuksen kohteita asiantuntija- ja yleisillä lyhytkursseillamme.

Teemme kaikkemme tukeaksemme opiskelijamme elämää Roehamptonissa

Roehamptonissa voimme tarjota kaikille uusille opiskelijoille mahdollisuuden asua majoitusta kauniilla puistokampuksellamme, mukaan lukien edulliset ja korkealuokkaiset vaihtoehdot.

Tarjoamme stipendejä, vaikeusrahoitusta ja autamme sinua löytämään neuvoja talouden hallintaan opiskelun aikana.

Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia tulla mukaan vapaaehtoistyön, urheilemisen tai musiikin parissa tai liittymällä johonkin monista aktiivisista opiskelijaseuroistamme.

Miksi asua kampuksella?

 • Asuinhuoneissamme on joitain Lontoon parhaista ja edullisimmista vaihtoehdoista
 • Kaikki yksityiset ja suojatut huoneemme ovat kampuksella, ja niissä on 24/7-turvallisuus ja runsaasti ateriapalvelupisteitä ja kauppoja, joista valita kampuksella ja paikallisesti.
 • Voimme vastata monenlaisiin erityistoiveisiin, mukaan lukien "hiljaiset" asunnot, yhden sukupuolen asunnot ja jatko-opiskelijoille omistetut asunnot.
 • Vastauksena COVID-19-tilanteeseen olemme myös ottaneet käyttöön runsaasti uusia toimenpiteitä varmistaaksemme, että majoituspaikkamme on mahdollisimman turvallinen tulevalle lukuvuodelle. Lue lisää täältä.
 • Kun teet hakemuksen, omistautunut majoitustiimimme auttaa sinua löytämään haluamasi, neuvoo ja tukee sekä auttaa sinua asettumaan asumiseen
 • Kun liityt joukkoomme, sinusta huolehtii ystävällinen College-henkilökuntasi, johon kuuluu omistautuneita vahtimestareita ja tasapuolisia edustajia
 • Olemme ihanteellisella paikalla Lounais-Lontoossa, lähellä Putneytä, Claphamia ja helpon matkan päässä Lontoon keskustasta
 • Meillä on ilmainen opiskelijabussiyhteys Barnesin asemalle ja Wimbledoniin, tilat polkupyörän säilytykseen kampuksella ja polkupyörien vuokraus.
 • Tarjoamme uusille majoitusta hakeville opiskelijoille huonetakuun (aikoja voimassa) ja oikeuden muuttaa mieltäsi mistä tahansa syystä. Täydelliset tiedot molempien määräajoista ovat alla olevassa "majoitustakuussamme".

Ulkomaan opiskelumahdollisuudet

Lähes kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus opiskella ulkomailla osana tutkintoaan. Jos päätät liittyä joukkoomme ja olet mukana ohjelmassa, sinulla on mahdollisuus opiskella yhden maailmanlaajuisen yliopistokumppanimme kanssa.

Kumppanilaitoksemme sijaitsevat eri puolilla maailmaa, ja niihin kuuluu tällä hetkellä yliopistoja New Yorkissa ja Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Melbournessa ja Sydneyssä Australiassa sekä kaupungeissa Kanadassa, Kiinassa, Etelä-Amerikassa ja Manner-Euroopassa.

Ulkomailla opiskelulla on valtava määrä etuja, kuten se auttaa sinua kehittämään uusia työllistymistaitoja, hankkimaan itseluottamusta ja itsenäisyyttä, saamaan uusia ystäviä ja löytämään uusia kulttuureja ja uusia kielitaitoja.

Vaihto-ohjelmaan liittyessäsi ei aiheudu uusia lukukausimaksuja ja tulet kotiin kansainvälisestä opiskelusta tutkintopisteiden kera.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • London

  Roehampton Lane, SW15 5PJ, London

  Kysymyksiä