Keystone logo
University of Skövde

University of Skövde

University of Skövde

Johdanto

Olemme moderni ja vieraanvarainen yliopisto, jossa on ensiluokkainen koulutus ja kansainvälisesti kilpailukykyinen tutkimus, paikka, jossa pyrimme parhaimpiin saavutuksiin.

Sen perustamisesta lähtien vuonna 1977 olemme pyrkineet huippuosaamiseen. Jokainen päätös, jokainen saavutus on syntynyt keskittymällä luomaan erinomaisia ja tunnettuja koulutus- ja tutkimuksen erikoisaloja, jotka muuttavat todellisuutta.

University of Skövde","author_url":"","source":""}" alt="184785__HOR9629-2.jpg" />

184785__HOR9629-2.jpg

koulutus

Olemme moderni ja vieraanvarainen yliopisto, jossa on ensiluokkainen koulutus ja kansainvälisesti kilpailukykyinen tutkimus, paikka, jossa pyrimme parhaimpiin saavutuksiin. University of Skövde tarjoaa laajan valikoiman jatko-opintoja ja kansainvälisiä maisteriohjelmia englanniksi sekä kolme kandidaattiohjelmaa.

Muutoksen tutkimus

University of Skövde tutkijat haluavat olla mukana muutoksen aikaansaamisessa. Siksi tutkimustyömme tehdään tiiviissä yhteistyössä yhteisömme kanssa. Lisäksi tutkimuksella on selkeä yhteys yliopiston koulutukseen.

Tavoitteenamme on, että yliopiston tutkimus vaikuttaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Ulkopuolista rahoitusta saavan tutkimuksen osuus on 66 % (2019), ja päärahoittajamme ovat KK-stiftelsen (The Knowledge Foundation), EU, Region Länsi-Götaland ja yksityiset yritykset.

University of Skövde on viisi tutkimusalaa. Näistä kolme ovat järjestelmäbiologia, informatiikka ja virtuaalitekniikka. Nämä kolme muodostavat INFINITin perustan. Yliopiston yhteinen teema Digitalisation for Sustainable Development tulee aina integroida mahdollisimman laajasti kaikkiin tutkimusprojekteihin ja -ympäristöihin.

Pääsymaksut

Kandidaatin vaatimukset

Yleiset pääsyvaatimukset

Täyttääksesi kandidaatin opintojen yleiset pääsyvaatimukset, sinun on:

  • olet suorittanut menestyksekkäästi toisen asteen koulutuksen (16 vuoden jälkeen) ja
  • pystyä osoittamaan englannin kielen taito. Ruotsissa suoritettaviin kandidaattiopintoihin pääsyvaatimuksena on, että olet opiskellut ruotsinkielistä englannin 6 kurssia vastaavan verran. Katso lisätietoja kohdasta Englannin kielivaatimukset.
  • Oppilaisiin, jotka ovat saaneet kouluarvosanansa 31. joulukuuta 2009 jälkeen, sovelletaan ylimääräistä matematiikkavaatimusta. Opiskelijalla tulee olla hyväksytysti suoritettuna ruotsin matematiikan kursseja vastaavat matematiikan kurssit Matematiikka 1a, 1b tai 1c.

Päällikön vaatimukset

Yleiset pääsyvaatimukset

Maisteritason (toinen sykli tai jatko) opintojen yleisten pääsyvaatimusten täyttämiseksi sinulla on oltava kandidaatin tutkinto (vastaa ruotsalaista kandidatexamenia) kansainvälisesti tunnustetusta yliopistosta.

Mikä on kandidatexamen?

Ruotsin kandidatexamen on tutkinto, joka suoritetaan kandidaattitason opintojen suorittamisen jälkeen. Hakijat, joilla on ulkomainen tutkinto, tarvitsevat ruotsalaisen kandidaatin tutkintoa vastaavan tutkinnon (kandidatexamen) voidakseen suorittaa maisteritason opintoja (toinen sykli).

Englannin kielen vaatimukset

Kandidaatin taso

Kanditason kursseilla ja ohjelmissa englannin kielen opintojen yleinen pääsyvaatimus vastaa ruotsin lukion kurssia englanti 6.

Maisterin taso

Useimmissa maisteritason kursseissa ja ohjelmissa vaatimus vastaa myös ruotsin lukion kurssia englanti 6.

Apurahat ja rahoitus

On olemassa useita apurahoja päteville opiskelijoille, jotka osallistuvat kansainväliseen maisteriohjelmaan yliopistossa ja joiden on maksettava lukukausimaksut.

1. Skövden yliopiston maisteriapurahat

Skövden yliopisto hallinnoi joitakin Ruotsin korkeakouluneuvoston (UHR) rahoittamia apurahoja opiskelijoille, joiden on maksettava lukukausimaksuja, jotka osallistuvat yliopistomme maisteriohjelmaan. Tutustu kansainvälisiin ohjelmiimme.

Apurahat ovat osittaisia lukukausimaksuvapautuksia (50% lukukausimaksusta). Lisätietoja Skövden yliopiston maisteristipendeistä ja linkki hakemukseen.

2. Muun tyyppiset apurahat, apurahat ja lainat kansainvälisille opiskelijoille

1. Ruotsin instituutin (SISGP) tarjoamat apurahat

Ruotsin instituutti (SI) tarjoaa erilaisia apurahoja maisteriopiskelijoille, jotka tulevat opiskelemaan Ruotsiin. SISS-apurahat kattavat sekä elinkustannukset että lukukausimaksut. Lisätietoja SI:n apurahoista saat ottamalla yhteyttä suoraan Ruotsin instituuttiin.

Ruotsin instituutin apurahat globaaleille ammattilaisille (SISGP)

2. Erasmus+ -maisteriohjelman lainat

Erasmus+ -maisterilainat ovat EU:n takaamia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on suotuisa. Niiden tarkoituksena on auttaa tietyistä Erasmus+ -ohjelmamaista tulevia opiskelijoita rahoittamaan maisteriopintonsa toisessa Erasmus+ -ohjelmamaassa. Ohjelman tarkoituksena on tarjota jatko-opiskelijoille taloudellista tukea heidän maisteriopintoihinsa ulkomailla.

3. Apurahat vaihto-opiskelijoille EU:sta, ETA:sta ja Sveitsistä

Jos olet vaihto-opiskelija, ota yhteyttä kotiyliopistoosi saadaksesi tietoa siitä, mitä apurahoja he tarjoavat.

Skövden yliopisto on osa Erasmus+ -ohjelmaa, mikä tarkoittaa, että jos Skövden yliopistolla on kahdenvälinen Erasmus+ -sopimus kotioppilaitoksesi kanssa, voit ehkä opiskella täällä Erasmus+ -apurahalla.

Kannustamme sinua käyttämään tätä vaihtoehtoa, koska Erasmus+ -apurahat ovat usein hyvin anteliaita.

4. Muut apurahat

Study in Sweden -sivusto tarjoaa tietoa apurahoista, joita eri organisaatiot ja säätiöt tarjoavat ympäri maailmaa.

3. Apurahat kandidaatin opiskelijoille

Valitettavasti Skövden yliopistolla ei ole apurahoja tai osittaisia lukukausimaksuvapautuksia kandidaatin opiskelijoille, joiden on maksettava lukukausimaksuja. Tarkista apurahamahdollisuudet kotimaassasi tai eri organisaatioiden tarjoamat apurahat ympäri maailmaa (katso 2.4 yllä).

4. Stipendit ja apurahat Skövden yliopistossa tällä hetkellä opiskeleville opiskelijoille

1. Erasmus+ -harjoittelu

Erasmus+ -ohjelmasta tuetaan ulkomailla suoritettavia harjoittelujaksoja (työharjoitteluja, työharjoitteluja jne.) Skövden yliopistossa tällä hetkellä kirjoilla oleville kandidaatti- ja maisteriopiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville. Nämä mahdollisuudet ovat avoinna myös vastavalmistuneille.

2. Muut apurahat

On olemassa useita apurahoja ja opinnäytekilpailuja, joihin opiskelijat voivat hakea tai osallistua. Jotkut ovat rajoitettuja Skövden yliopiston opiskelijoille ja toiset ovat avoimia muille hakijoille. Skövden yliopistolle rajoitetut apurahat ilmoitetaan opiskelijaportaalissa.

Sijainnit

  • Norrmalm

    Högskolevägen,1, 541 28, Norrmalm

Kysymyksiä