Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Johdanto

University of the Commonwealth Caribbean Globalissa verkko-oppiminen ei yritä jäljitellä perinteistä luokkahuoneympäristöä. Ymmärrämme, että nykypäivän opiskelijat tarvitsevat joustavuutta tasapainottaakseen koulutusta kaiken muun elämässään toimivassa tahdissa. Tiedämme, että jokaiselle on erilainen polku, joten kurssimme on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. UCC Globalin online-ohjelmat voivat auttaa sinua poistamaan sinun ja urasi väliset esteet. Ja 24/7 pääsyn verkkoluokkahuoneeseen, voit suorittaa kurssin silloin, kun se sinulle sopii.

Laitoksen pääkonttori on Kingston Jamaikalla. Se perustettiin vuonna 2004, kun vuonna 1992 perustetun johtamistieteiden instituutin (IMS) ja vuonna 1976 perustetun johtamisen ja tuotannon instituutin (IMP) fuusioitiin. Uusi laajennettu laitos on edelleen yksi nopeimmin kasvavista laitoksista. Karibian alueella.

Laitos tarjoaa tällä hetkellä ammattitodistus-, tutkintotodistus-, apulais-, kandidaatti-, maisteri- ja tohtorin tutkinto-ohjelmia sekä räätälöityjä yrityskoulutusohjelmia Jamaikalla. Tieteenaloja ovat muun muassa henkilöstöhallinto, tietotekniikka, markkinointi, majoitusliiketoiminnan johtaminen, liike-elämä, talous ja liiketalous.

UCC Global tekee yhteistyötä myös useiden kansainvälisten instituutioiden kanssa, kuten Florida International University (FIU), Commonwealth of Learning (COL), Lontoon yliopisto (UOL), University of Sunderland (UoS), Coursera Inc, Udemy Inc ja EdX Inc. tarjota useita erikoistuneita / ammatillisia kansainvälisiä todistuksia, perustutkinto-, jatko- ja tohtorintutkinto-ohjelmia.

Lopuksi, yliopistolla on kuusi (6) kampusta saaren ympäri, mukaan lukien sijainnit Kingstonissa, Montego Bayssa, Ocho Riosissa, Mandevillessä ja May Penissä; ja ilmoittautuminen keskimäärin 7000 opiskelijaa vuodessa mukaan lukien verkko-oppiminen. Opiskelijaväestö koostuu pääasiassa työskentelevistä aikuisista, ja siihen kuuluu valmistuneita esimies-, johto- ja muissa johtotehtävissä useissa johtavissa yksityisen sektorin yrityksissä ja julkisen sektorin laitoksissa Jamaikalla ja Karibialla.

Tehtävämme

Karibian kansainyhteisön yliopisto pyrkii tarjoamaan laaja-alaisia koulutusmahdollisuuksia kumppanuuksien, joustavien toimitustapojen ja rahoituksen saatavuuden kautta ympäristössä, jossa otetaan huomioon korkeat vaatimukset, totuus, kunnioitus ja henkilön ihmisarvo.

Näkemyksemme

Karibian kansainyhteisön yliopisto on sitoutunut valmistamaan opiskelijoita tulemaan poikkeuksellisista liike- ja yhteisöjohtajista, innovaattoreista ja tutkijoista huolehtivassa ja älyllisesti stimuloivassa akateemisessa ympäristössä. Kaikkia yhteisön jäseniä arvostetaan, kunnioitetaan ja haastetaan omaksumaan huippuosaaminen, eheys ja sosiaalinen vastuu.

Akkreditointi

University of the Commonwealth Caribbean on rekisteröity University Council of Jamaica (UCJ), korkea-asteen koulutuksen kansallinen akkreditointi- ja ulkoinen laadunvarmistuselin, ja sen tunnustaa yliopistokollegioksi. Rekisteröityminen ja tunnustaminen tarkoittavat, että UCC on akkreditoitu tarjoamaan akateemisia, ammatillisia, teknisiä ja ammatillisia ohjelmia ja myöntämään palkintoja todistuksista jatko-opintoihin. Yliopisto keskittyy ensisijaisesti opetukseen ja tiedon välittämiseen tutkimuksen, ammatillisen ja yhteiskunnallisen palvelun tukemana.

Rekisteröityminen Jamaikan yliopistoneuvostoon puhuu tiukasta ja jatkuvasta sisäisestä laadunvarmistusjärjestelmästä ja -kehyksestä, joka varmistaa oppilaitoksellemme, opiskelijoillemme ja muille sidosryhmillemme, että UCC:n nimissä myönnetyt palkinnot täyttävät parhaiden käytäntöjen kansainväliset standardit ja että opiskelijoilla on asianmukaiset mahdollisuudet mahdollistaa ympäristöä näiden standardien täyttämiseksi. Oppilaitos tulee aina olemaan tietoinen siitä, että UCC:n toimintaperiaatteet, menettelyt, järjestelmät, rakenteet ja infrastruktuuri tukevat riittävästi kurssien ja ohjelmien toteuttamista, mukaan lukien online- ja yhdistetyt toimitustavat.

UCC on saanut institutionaalisen akkreditoinnin UCJ: lta.

UCC on puolestaan ainoa laitos, joka on rekisteröity ja tunnustettu Lontoon yliopistossa, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto on akkreditoinut, ja joka tarjoaa oikeustieteen korkeakoulututkinnon, oikeustieteen kandidaatin (LLB) ja LLM-tutkinnot Jamaikalla. UCC tarjoaa myös useita jatko-opinto-ohjelmia yhteistyössä Floridan kansainvälisen yliopiston kanssa, jonka on akkreditoinut Etelä-Amerikan yhdysvaltojen korkeakoulujen ja koulujen yhdistys (SACS) sekä AACSB International - yhdistys kauppakorkeakouluihin. .

Commonwealth Caribbeanin yliopisto on kansainvälisten koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen akkreditointipalvelun (ASIC) akkreditoima.

Yliopisto on ansainnut Premier-aseman ASIC: n kanssa kiitettävistä toiminta-alueistaan. ASIC-akkreditointi auttaa opiskelijoita ja vanhempia tekemään tietoisempia valintoja ja auttaa myös koulua, korkeakoulua, yliopistoa, koulutuksen tarjoajaa tai etäopetuksen tarjoajaa osoittamaan kansainväliselle ylioppilaskunnalle olevansa korkealaatuinen oppilaitos. ASIC on UKVI: n tunnustama Isossa-Britanniassa, se on CHEA: n kansainvälisen laaturyhmän (CIQG) jäsen Yhdysvalloissa ja on listattu heidän kansainvälisessä hakemistossaan, on BQF: n (British Quality Foundation) jäsen, on ENQA: n (European Network for Laadunvarmistus) ja ovat EDENin (eurooppalainen etä- ja verkko-oppimisverkosto) institutionaalisia jäseniä.

Yleensä rekisteröinti, tunnustaminen ja erityisesti akkreditointi vakuuttaa opiskelijoille ja muille sidosryhmille, että yliopisto on hyvä valinta ja että ilmoittautuneille opiskelijoille tarjotaan ammatillinen opetus, positiivinen oppimiskokemus ja heillä on mahdollisuus ansaita arvokasta pätevyyttä.

UCC on myös nimetty ainoaksi Fortinet Internet Security Training -tarjoajaksi Jamaikalla.

Paikallinen ja kansainvälinen jäsenyys

Vuonna 1996 IMS, UCC:n tytäryhtiö, alkoi muodostaa ainutlaatuisia paikallisia ja kansainvälisiä liittoutumia, joista tuli olennainen osa sen menestystä Jamaikalla. Seuraavassa luettelossa on tiedot kaikista nykyisistä instituutioista ja elimistä, joissa Commonwealth Caribbeanin yliopisto on jäsenenä.

Runko Kuvaus
American Council on Education (ACE) American Council on Education (ACE) on Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisin, arvostetuin ja näkyvin korkeakouluyhdistys. ACE edustaa lähes 1800 korkeakoulujen ja yliopistojen presidenttiä ja vastaavien järjestöjen johtajia, ja se on ainoa merkittävä korkeakouluyhdistys, joka edustaa kaikenlaisia Yhdysvaltain akkreditoituja, tutkintotodistuksia myöntäviä oppilaitoksia
Kansainvälinen yliopistopresidenttien yhdistys (IAUP) Kansainvälinen yliopistopresidenttien yhdistys (IAUP) on korkeakoulujen yliopistojohtajien yhdistys ympäri maailmaa. Jäsenyys on rajoitettu henkilöihin, jotka toimivat presidentteinä, rehtoreina tai varakanslerina alueellisesti akkreditoiduissa korkeakouluissa tai yliopistoissa.
Commonwealth & OAS -yliopistojen yhteenliittymät Amerikan valtioiden järjestö on maailman vanhin alueellinen järjestö. Organisaatio käyttää neliasentoista lähestymistapaa olennaisen päämääränsä tehokkaaseen toteuttamiseen, joka perustuu sen pylväisiin: demokratia, ihmisoikeudet, turvallisuus ja kehitys.
Jamaikan yksityisten korkea-asteen oppilaitosten liitto (JAPTI) Vuonna 2012 perustettu Jamaikan yksityisten korkea-asteen oppilaitosten yhdistys (JAPTI) on yli 30 yksityisen korkea-asteen oppilaitoksen jamaikalaisten yhteenliittymä.
Karibian korkeakoulujen liitto (ACTI) ACTI: n tehtävänä on saada kaikki sidosryhmät mukaan korkea-asteen koulutukseen alueellisesti ja kansainvälisesti korkea-asteen koulutuksen, sen palvelujen ja jäsenlaitosten jatkuvan parantamisen ja kehittämisen kannalta. ja tarjota teknistä tukea kaikille alueellisille korkea-asteen oppilaitoksille
Jamaikan yksityisen sektorin organisaatio (PSOJ) PSOJ perustettiin vuonna 1976. Se on kansallinen yksityisen sektorin järjestöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden organisaatio, joka työskentelee yhdessä kilpailukykyisen ja tuottavan yksityisen sektorin edistämiseksi.
Jamaikan kauppakamari (JCC) Jaoston ensisijaisena tehtävänä on varmistaa suotuisimmat olosuhteet yritysten tehokkaalle ja kannattavalle toiminnalle. Huomattavaa painotetaan hankkeisiin, jotka edistävät laajemman yhteisön kehitystä.
Amerikan Jamaikan kauppakamarit Jamaikan amerikkalaiset kauppakamarit ovat sidoksissa Yhdysvaltojen kauppakamariin (COCUSA) Washington DC: ssä, joka on maailman suurin liittovaltion yritysjärjestö, jolla on toimistot 65 maassa. AMCHAMit tekevät tiivistä yhteistyötä isäntämaan hallituksen kanssa investointien ja kaupan helpottamiseksi.
Laatu International Study Abroad Network (QISAN) UCC on Quality International Study Abroad Networkin (QISAN) institutionaalinen jäsen. QISANin jäsenet osoittavat ammatillisen ja eettisen käytännön rekrytoinnissa ja korkealaatuisten ja asiaankuuluvien opinto-ohjelmien toteuttamisessa. QISAN-jäsenten on myös osoitettava huolehtiva ja tukeva asenne opiskelijoihin sekä heillä on oltava tiukka kurinalaisuus läsnäoloa ja opintokäytäntöjä kohtaan.

Sijainnit

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Kysymyksiä