Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Johdanto

Universidad Del Valle De Guatemala on yksi Keski-Amerikan arvostetuimmista yliopistoista. Olemme teknologian eturintamassa ja korkean tason tutkimuksen ja opetuksen edistämisessä. Emme ole yksityinen yliopisto. 1 Keski-Amerikassa ja Panamassa QS-sijoituksen mukaan ja ainoa yliopisto, jolla on sankareiden institutionaalinen akkreditointi Guatemalassa.

Yli 50 vuoden ajan olemme etsineet ja ottaneet vastaan lahjakkaita ihmisiä, jotka haluavat olla muutoksen tekijöitä. Tarjoamme erottuvan mallin, jolla on laaja taiteiden painopiste, yhdistettynä tieteen, teknologian, innovaatioiden, yrittäjyyden ja koulutuksen erikoistuneeseen koulutukseen. Sekä ohjelmakokonaisuutemme että tutkimus- ja tiedotusohjelmamme vastaavat ympäristömme, uusien opiskelijasukupolvien tarpeisiin ja edistävät ratkaisujen etsimistä yhteiskuntamme haasteisiin.

Kolmella kampuksellamme UVG: tä on luonnehdittu instituutioksi, joka hakee akateemista huippuosaamista arvojen ja kriteerien avulla auttamaan kaikkia opiskelijoita rahoitustuen ja apurahojen avulla lahjakkaille nuorille, joilla on rajalliset resurssit.

Sijainnit

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Kysymyksiä