Keystone logo
© Domus Academy
University of Trento School of International Studies

University of Trento School of International Studies

University of Trento School of International Studies

Johdanto

Koulustamme

Nykyään ilmiöitä globalisaation ja integraation ovat laajoja ja asianmukaisia. Ne ovat usein nähdään, toisaalta, olevan kaukainen, hajanaisia ​​ja joskus uhkaavia, ja toisaalta, kuten tarjoamalla mahdollisuuksia yksittäisten kansakuntien tai ryhmiä kansojen. Tällainen ambivalenssi esittelee valtava haaste hallitsevat luokat ja yleisen mielipiteen, haaste, ei voida vastata ilman sellaista yhtenäisten ratkaisujen ja tulkitseva lähestymistapoja mahdollista vain monialaisen yhteydessä. Yliopisto Trenton on vastannut tähän haasteeseen edistämällä tutkimusta, koulutusta ja ammatillista koulutusta alan kansainväliset tutkimukset kautta School of International Studies (SIS). Perustettiin vuonna 2001 ansiosta tiiviisti ja jatkuvasti yhteistyötä sen komponentti Tiedekunnat (nyt osastot) lain, Economics, sosiologia ja Arts & Humanities, koulu muuttui keskus yliopiston vuonna 2012.

Koulu on ainoa Graduate School Italiassa tarjoaa jatkokursseja International Studies opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kolmivuotisen perustutkintoa astetta. Se järjestää kahden vuoden maisteriohjelman Euroopan ja International Studies - Laura Magistrale in Studi Europei e Internazionali (MEIS), kaksivuotisen maisteriohjelman International Security Studies - Laura Magistrale in Studi sulla Sicurezza Internazionale (MISS) ja kolmen vuosi Jatko-ohjelman International Studies. Nämä Graduate ohjelmat muodostavat luonnollisen jatkoa kolmen vuoden perustutkintoa astetta tarjoamia School n osallistuvan Tiedekunnat / osastot alalla International Studies. Koska kehittynyt instituutti tieteidenvälistä tutkimuksia, School of International Studies on vertaansa vailla Italiassa, ja muutaman vuoden alusta alkaen, on tullut johtava vertailukohta Euroopassa jatko opetusta ja tutkimusta Economics, Law, ja politiikka. Valmistuneet ovat päätyneet johtotehtävissä kansainvälisissä areenoilla sekä akateemisen uran post doc ja vakinaisten asema Euroopassa ja ulkomailla.

Koulu on elinvoimainen akateemisessa ympäristössä. Opiskelijat, tiedekunnan jäsenet, post-doc tutkijoita ja vierailevia professoreita eri puolilta maailmaa osallistuu korkeakoulun opetus- ja tutkimustoimintaa. Instituutti isännöi kansainvälisissä konferensseissa käsittelivät muun muassa maailmantalouden jotta aiheista Euroopan unionin, kansainvälisten turvallisuuden kansainvälisten instituutioiden. Nämä tapahtumat täydentävät rikas ohjelma luennoitsijoiden, mukaan lukien sekä tutkijoiden ja ammatinharjoittajien, ja vierailevien tutkijoiden, kaikki osaltaan luomaan stimuloiva henkinen yhteisö.

Osastot yliopiston Trenton mukana School ovat:

  • Economics ja hallinta
  • Oikeustieteellinen tiedekunta
  • Taide ja humanitiesThe johtaja School of International Studies: Andrea Fracasso
  • Sosiologian ja sosiaalipsykologian TUTKIMUS

Sijainnit

  • Trento

    Scuola di Studi Internazionali via Tomaso Gar, 14 I-38122 Trento, , Trento

Kysymyksiä