Keystone logo
University of Turin

University of Turin

University of Turin

Johdanto

HAKAA UniTossa ay 2020-2021 osoitteessa href = "https://apply.unito.it

Napsauttamalla tätä saat tietoja hakumenettelystä ja määräajoista.

-------------------------------------------------- ------

University of Turin on yksi vanhimmista ja arvokkaimmista italialaisista yliopistoista .

Hosting noin 70,000 opiskelijoita, 4,000 akateeminen, hallinnollisen ja teknisen henkilöstön, 1800 jatko-ja tohtorintutkinnon ja 120 rakennusten eri alueilla Turin ja keskeisillä paikoilla Piemontessa, The University of Turin voidaan pitää ”city-within- a-city ", edistää kulttuuria ja tuottaa tutkimusta, innovointia, koulutusta ja työllisyyttä.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpg

University of Turin on nykyään yksi Italian suurimmista yliopistoista, joka on avoin kansainväliselle tutkimukselle ja koulutukselle. Se suorittaa tieteellistä tutkimusta ja järjestää kursseja kaikilla tieteenaloilla, paitsi tekniikkaa ja arkkitehtuuria. Se on olennainen osa yhteisöä, joka toimii kaupunki- ja esikaupunkialueiden elvyttämiseksi, kulttuurisen vuorovaikutuksen, sosiaalisen integraation ja kehityksen edistämiseksi, vuoropuhelun ja nykytilanteen ymmärtämisen kannustamiseksi.

Apurahat kansainvälisille opiskelijoille

Tietoa: en.unito.it/international-scholarships

Kurssit

University of Turin kattaa käytännössä kaikki osaamisalueet; sen lääketieteellisen diagnostiikan, biosensoristiikan ja nanoteknologian tutkimuskeskukset ovat parhaita Italiassa.

Osa tarjolla olevista tutkinnoista on ainutlaatuisia Italiassa, kuten sotilastrategiassa, biotekniikassa, urheilutapahtumissa, restauroinnissa ja säilyttämisessä (Venaria).

University of Turin on merkittävä tutkimusperinne perinteisissä aiheissa, kuten historiassa, filosofiassa, laissa, taloustieteessä ja lääketieteessä, mutta se on tällä hetkellä hajautumassa tärkeisiin nykyaikaisiin aloihin, kuten elintarviketieteeseen, sosiaalipolitiikkaan, tietotekniikkaan, esittävän taiteen ja viestinnän tieteisiin .

132081_019_graf_library.jpg

Säätiöohjelma

(Jatko-opiskelijat)

Pääsy Italian ensimmäisen asteen tutkintoon edellyttää yleensä vähintään 12 vuoden lukiota.

Perustutkinto-opiskelijat, jotka ovat saaneet toisen asteen tutkinnon alle 12 vuoden kuluttua, voivat liittyä säätiöohjelmaan: yhden vuoden verkkokurssi, joka tarjoaa 60 opintopistettä, pääasiassa italian kieltä ja kulttuuria sekä muita kiinnostavia aiheita. Kansainväliset opiskelijat saavat osallistua koko ohjelmaan verkossa omassa maassaan, lukuun ottamatta University of Turin pidettävää viimeistä testiä.

Säätiöohjelma on avoinna enintään 30 opintopisteenä italialaisella kielellä ja kulttuurilla opiskelijoille, joiden lukuvuosi päättyy kuusi kuukautta ennen italialaista kouluvuotta ja joiden ei edellytetä hankkivan yliopistollisia opintopisteitä.

Tiedot osoitteessa https://foundationprogramme.unito.it/

Kirjastot ja museot

Yli 70 yliopistokirjastoa on noin kaksi miljoonaa kirjoja: 100 000 on antiikkimäärät. Kasvitieteellinen puutarha ja useita yliopistomuseoita, kuten "Cesare Lombroso" - rikostutkimusmuseo ja "Luigi Rolando" - ihmisen anatomian museo ovat hyvin tunnettuja.

Yliopisto kiinnostaa paikallisten museoiden verkostoa Egyptin ja nykytaiteen välillä, ja se hoitaa omia media-, radio-, televisio- ja elokuvatuotantoyksiköitä.

Vahva sitoutuminen

Yliopisto osallistuu aktiivisesti useisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten ympäristöön, huumeisiin, yhtäläisiin mahdollisuuksiin ja erityistarpeiden ihmisten oikeuksiin. Se toimii myös kansainvälisellä tasolla Intian, Kiinan, Aasian, Latinalaisen Amerikan, Itä-Euroopan, Välimeren alueen kehitysmaiden ja useiden kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Piemonten alueellisen oppilaitoksen oikeusministeriö (EDISU) - opiskelijoille suunnattu apuraha - myöntää apurahoja korkeakouluopiskelijoille ansioiden ja tarpeiden perusteella: apurahojen määrä riippuu opiskelijan taloudellisesta tilanteesta.

University of Turin","author_url":"","source":""}" alt="132082_020_palazzo_rettorato.jpg" />

132082_020_palazzo_rettorato.jpg

Sijainnit

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi 8, 10124, Turin

    Kysymyksiä