Keystone logo
University of Verona

University of Verona

University of Verona

Johdanto

University of Verona pyrkii huippuosaamiseen opetuksessa, tutkimuksessa ja innovaatioissa. Sillä on 22 000 opiskelijaa ja 1 500 työntekijää, mukaan lukien luennoitsijat, tutkijat, tekninen ja hallintohenkilöstö, jotka työskentelevät jatkuvasti parantaakseen ja kasvattaakseen yliopistoa.

Edistyksellinen oppilaitos, joka pyrkii jatkuvasti vahvistamaan tutkintokurssiensa ja todellisen työelämän välistä yhteyttä, yliopiston lähitulevaisuuden päätavoitteena on tulla asteittain tervetulleeksi ja opiskelijatarpeisiin mukautuvammaksi.

Tilastot

Opiskelijat - Lukuvuosi 2021/2022

Kandidaatin tutkinnot 16,117
Yhdistetty kandidaatin + maisterin/yksisyklin tutkinnot 3,085
maisterin tutkinnot 5 350
Ph.D. astetta 435
Lääketieteen ja oikeustieteen jatko-erikoistumisohjelmat 1,942
Ammattimaiset maisteriohjelmat 669
Kaikki yhteensä 27,598

Henkilökunta – Vuosi 2021

Akateeminen henkilökunta ei. Nainen % keskimääräinen ikä
Bändi I: Full Professors 175 25,14 % 58,39
Bändi II: Apulaisprofessorit 365 40,82 % 51.10
Tutkijat 252 53,57 % 44,94
Kaikki yhteensä 792 41,41 % 50,75
Tekninen ja hallintohenkilöstö ei. Nainen % keskimääräinen ikä
Henkilökunta 729 66,53 % 49.10
joista nro. ovat laboratorion henkilökuntaa 113 60,18 % 48.09

Opetus- ja tutkimustilat

ei. paikoissa
Luokkahuoneet 146 10,805
Laboratoriot 22 467
Työhuoneet 21 1,038

  Alumnitilastot

  Rankingit

  Yliopistoissa on jo muutaman vuoden ajan tehty erilaisia rankingharjoituksia sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Nämä sijoitukset perustuvat erilaisiin laskentamenetelmiin ja voivat siksi tuottaa tuloksia, jotka eroavat joskus hyvinkin toisistaan. Kansainvälisissä rankingeissa italialaiset yliopistot ovat poikkeuksetta kaukana kärkisijoista, sillä rankingin tuottaneet virastot omaksuvat pääasiassa anglosaksiseen todellisuuteen viittaavia kriteereitä, mutta tilanne ei kuitenkaan näytä staattiselta ja yliopistojen toteuttamat linjaukset parantaakseen. heidän maineensa näyttävät kantavan hedelmää. Siksi on mielenkiintoista tarkastella University of Verona asemaa, joka on läsnä tärkeimmissä kansallisissa ja kansainvälisissä rankingissa.

  QS - Quacquarelli Symonds World University Rankings

  Vuoden 2022 painoksen tulokset

  QS:n Lontoossa julkaisemassa QS World University Ranking 2022 -luokituksessa Verona on mukana 36 muun italialaisen yliopiston kanssa ja sijoittuu maailmanluokkaan "801-1000" -ryhmään.

  Metodologia

  Tämä ranking määrittelee maailman 500 parasta yliopistoa jakamalla niille yksittäiset paikat; Loput yliopistot sijoitetaan pisteyrityksiin alkaen paikasta 501 - 1000.

  Tämä sijoittelu on tulos, joka on saatu kunkin laitoksen tietojen tutkimuksesta, jotka liittyvät neljään pääalueeseen: tutkimus, didaktiikka, työllisyysnäkymät, kansainvälinen profiili.

  Näiden avainalueiden laatua arvioidaan kahdella globaalilla tutkimuksella, joista toinen on suunnattu tutkijoille (paino 40 %) ja toinen työnantajille (paino 10 %), mutta käytetään myös objektiivisia indikaattoreita, kuten opettajien lukumäärän ja opettajien lukumäärän suhdetta. opiskelijoiden määrä (paino 20%); viittaukset tiedekuntien mukaan (paino 20 %), ulkomaisten opiskelijoiden osuus (paino 5 %), ulkomaisten opettajien osuus (paino 5 %).

  QS-aiheluokitukset

  University of Verona on mukana myös vuoden 2020 QS Subject Rankingsissa. Yliopisto erottuu erityisesti tuloksistaan biotieteiden ja lääketieteen aineessa ja erityisesti yksilölääketieteessä.

  Metodologia

  Maailman päärangan ohella QS julkaisee QS World University Rankings by Subject -luokituksia, joissa arvioidaan 48 eri aihealuetta.

  Nämä aihekohtaiset sijoitukset on laadittu käyttämällä kahta QS:n itsensä hallinnoimaa globaalia kyselyä, jotka on suunnattu tutkijoille ja työnantajille, jotka arvioivat instituutioiden kansainvälistä mainetta kussakin aineessa, mutta kahdella objektiivisella indikaattorilla mitataan myös tutkimuksen vaikutusta lainausten perusteella paperilla ja h-indeksillä kyseisessä aiheessa. Nämä uusimmat tiedot ovat peräisin Elsevierin Scopus-tietokannasta, joka on maailman kattavin tutkimusviitetietokanta. Kaikki nämä neljä komponenttia yhdistetään sitten kullekin tieteenalalle mukautettujen painotusten kanssa, ja ne tuottavat lopulliset tulokset jokaiselle aihejärjestykselle.

  THE - Times Higher Education World University Ranking

  Maailman rankingissa THE - Times Higher Education World University Rankings 2022, joka koostuu yli 1 600 oppilaitoksesta, Verona sijoittuu sijalle 401–500. Parhaat tulokset viittausten lukumäärän, kansainvälisen näkökulman, ja teollisuuden tulot.

  Metodologia

  Rankingissa huomioidaan vain 1000 parasta paikkaa, jotka on määritetty 13 suoritusindikaattorin perusteella, jotka on ryhmitelty viiteen teema-alueeseen: Opetus (paino 30%); Tutkimus (paino 30%); Lainaukset (paino 30%); Tuotot teollisuussektorilta (paino 2,5 %); Kansainvälinen näkökulma (paino 7,5 %).

  THE:n käyttämät indikaattorit ovat pääosin suhteellisia arvoja, jotka on parametroitu kunkin arvioitavan oppilaitoksen koon perusteella: näin ei suosita suuria yliopistoja, joiden absoluuttiset luvut ovat kvantitatiivisesti yhtenäisempiä.

  THE - Euroopan parhaat yliopistot

  THE - Best Universities in Europe 2022 -luokituksessa Verona on 51 luokitellun italialaisen yliopiston joukossa ja täsmälleen kuudenneksi Italian yliopistojen joukossa ja 190. sijalla Euroopassa. Tämä sijoitus perustuu THE - World University Rankingsin jo käyttämiin tietoihin ja menetelmiin, mutta se keskittyy parhaisiin eurooppalaisiin oppilaitoksiin.

  Metodologia

  Se on sama kuin World University Rankings, joka edustaa eurooppalaisten yliopistojen erityispiirteitä. Times Higher Education World University Rankings 2021 listaa maailmanlaajuisesti yli 1 600 yliopistoa maailmanlaajuisesti; Näistä hieman yli 550 on eurooppalaisia yliopistoja.

  THE - Young University Rankings

  THE - Young University Rankings 2021 ottaa huomioon alle 50-vuotiaat yliopistot ja vuoden 2021 versio sisältää 475 oppilaitosta. University of Verona on maailmanlaajuisesti sijalla 93 ja Italian yliopistojen joukossa 5.

  Metodologia

  Tämä ranking listaa maailman parhaat yliopistot, jotka ovat alle 50 vuotta vanhoja. Käytetty menetelmä ottaa huomioon samat 13 THE World University Rankingin suoritusindikaattoria, mutta menetelmä on kalibroitu uudelleen antamaan maineelle vähemmän painoarvoa ja varaamaan enemmän opetukseen, tutkimukseen, kansainvälisiin näkökulmiin ja tiedon siirtoon.

  Sijainnit

  • Verona

   Via dell'Artigliere, 8, 37129, Verona

   Kysymyksiä