Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Johdanto

University of Winchester antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaalinsa ja muuttaa maailmaa. Winchesterissä, kauniissa, pohjimmaisessa englantilaisessa kaupungissa, jolla on rikas perintö ja vilkas nykykulttuuri, sijaitsevan yliopiston ystävälliset ja kompaktit kampukset antavat opiskelijoille mahdollisuuden kaupunki- ja kampusasumiseen. Sijaitsemme hyvällä paikalla erinomaisilla liikenneyhteyksillä, joiden avulla pääset Lontooseen tai rannikolle tunnissa, ja Southamptonin lentokenttä on vain 10 minuutin junamatkan päässä.

Yliopisto tarjoaa valikoiman perustutkinto- ja jatkotutkintoja, joita opetetaan viidessä tiedekunnassamme:

  • Kauppatieteellinen tiedekunta ja digitaaliteknologiat: Moderni, eteenpäin ajatteleva tiedekunta, joka tarjoaa joukon opetuslapsia, mukaan lukien kirjanpito, taloustiede, liikkeenjohto, tietojenkäsittelytiede ja markkinointi.
  • Kasvatustieteiden ja taiteiden tiedekunta: Hänellä on pitkä ja vakiintunut historia korkealaatuisten tutkintojen tarjoamisesta, ja siellä asuu koulutusinstituutti, kasvatustieteen ja lapsuuden tutkimuksen laitos, esittävien taiteiden laitos sekä media- ja elokuvakoulu.
  • Terveyden ja hyvinvoinnin tiedekunta: Erinomaiset tutkinnot, jotka ovat sitoutuneet edistämään terveyttä ja hyvinvointia koko elämän ajan. Tiedekuntaan kuuluvat hoitotyön, fysioterapian, sosiaalityön, eläinten hyvinvoinnin ja urheilun tutkinnot.
  • Humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta: Intohimoisesti siitä, mikä tekee meistä ihmisiä, tarjoamme tutkimusvetoista opetusta ja erinomaista tukea antropologiassa; Arkeologia; Historia; Psykologia; Yhteiskuntatieteet, mukaan lukien politiikka ja maantiede; Filosofia; Englanti ja luova kirjoittaminen.
  • Oikeus-, rikos- ja oikeustieteellinen tiedekunta: Yhdistämällä oikeustieteen laitoksen ja poliisi-, kriminologia- ja oikeuslääketieteen laitoksen, tiedekunta käyttää monitieteistä lähestymistapaa tarjotakseen dynaamisen valikoiman tutkintoja, jotka tarjoavat erikoistuneiden tilojen käyttöä.

Sijainnit

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Kysymyksiä