Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Johdanto

WroclawUni02

Jos haluat lisätietoja tästä houkuttelevasta opinto-ohjelmasta, tunnetusta Wrocławin yliopistosta, vilkkaasta Wrocławin kaupungista ja jännittävästä opiskelijaelämästä, käy verkkosivuillamme täällä.

Wrocławin yliopistolla on rikas historia yli kolme vuosisataa. Leopold I Habsburgin perustama yliopisto kehittyi jesuiittojen ylläpitämästä vaatimattomasta koulusta yhdeksi Puolan suurimmista akateemisista laitoksista. 19-luvun alussa yliopistossa oli viisi tiedekuntaa: filosofia, katolinen teologia, evankelinen teologia, laki ja lääketiede. Myöhemmin sitä laajennettiin lukuisilla osilla, laboratorioilla ja luonnonmuseolla, joka on olemassa tähän päivään asti. Nykyään Wrocławin yliopiston ensimmäinen ja tärkein painopiste on tieteellinen tutkimus. Tutkijoillamme on lukuisia yhteyksiä tutkijakollegoihinsa muista korkeakouluista Puolassa ja ympäri maailmaa. Puolan viranomaiset ovat äskettäin tunnustaneet tutkijoidemme menestyksen, ja he lisäsivät merkittävästi sekä laitteiden että tutkimuksen rahoitusta yliopistossamme 80% edellisiin vuosiin verrattuna. Yrittäjyyden akateeminen hautomo on Wrocławin yliopiston uusi yksikkö, jonka tarkoituksena on auttaa opiskelijoita oman yrityksen perustamisessa tarjoamalla ilmaista yrittäjyysneuvontaa, järjestämällä konferensseja, seminaareja, tukemalla valittuja investointeja ja tarjoamalla toimistotilaa. Yrittäjyyden akateeminen hautomo tekee yhteistyötä Wrocławin teknologiapuiston kanssa, joka on teknologiakeskus, jossa on laboratorioita, toimistotiloja, konferenssikeskus ja moderneja multimedialaitteita. Teknologiapuiston tavoitteena on luoda edellytykset Wrocławin ja alueen tieteellisen ja teollisen potentiaalin hyödyntämiselle ja edistää kehittyneen teknologian teollisuutta. Wrocławin yliopisto on ylpeä siitä, että se on yksi sen osakkeenomistajista. Nykyään Wrocławin yliopisto on alueen suurin yliopisto, ja se opettaa yli 40 000 opiskelijaa ja noin 1300 tohtoriopiskelijaa 10 tiedekunnassa. Yliopistosta valmistuu vuosittain 9000 opiskelijaa.

Oikeustieteen, hallinnon ja taloustieteen tiedekunta

Oikeustieteen, hallinnon ja taloustieteen tiedekunta on yksi Puolan suurimmista. Sen perinne juontaa juurensa vuonna 1811 perustettuun Preussin lakikouluun. Yli 12,000 200 opiskelijaa opettaa tässä tiedekunnassa 200 tutkijaa ja XNUMX opiskelijaa on ilmoittautunut tohtoriohjelmiin. Tiedekunta tarjoaa kansainvälisiä vaihto-ohjelmia ja on ylpeä voidessaan isännöidä kansainvälisiä opiskelijoita Euroopasta, Venäjältä, Kazakstanista ja Afrikan maista. Opiskelijat voivat liittyä klubien ja yhdistysten jäseniksi ja osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin ja symposiumeihin. Tutkimusalueet:

 • Laki
 • Hallinto
 • Taloustiede

Tutkimus: Osaamisalueita ovat:

 • Puolan historia ja Puolan laki
 • Hallinto-, siviili-, rikos-, rahoitus- ja yksityisoikeus
 • Kansainvälinen oikeus ja eurooppaoikeus
 • Taloustieteen teoria

Kansainväliset linkit: Tiedekunnalla on akateemisia kumppanuuksia noin 40 oppilaitoksen kanssa yli 18 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien:

 • Hidalgosin korkeakoulukeskus Meksikossa,
 • Latinalaisen Amerikan valtiosääntöoikeuden keskus Buenos Airesissa,
 • Saksan oikeustieteellinen tiedekunta,
 • Jatko-opintokeskus, Strasbourg
 • CEDIMES-instituutti, Ranska
 • Cambridgen yliopiston englannin ja eurooppaoikeuden kurssi.

Tilat: yksi Puolan suurimmista lakikirjastoista, jossa on uusimmat laitteet, luentosalit, luokkahuoneet, tietokonelaboratoriot ja työhuone, jossa on pääsy Internetiin ja tietokantoihin

Sijainnit

 • Wrocław

  Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

  Kysymyksiä