Keystone logo
The University of Waikato

The University of Waikato

The University of Waikato

Johdanto

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Tutkimus The University of Waikato , Uusi-Seelanti. The University of Waikato on moderni, innovatiivinen yliopisto, jolla on valtava kunnianhimo.

Tarjoamme joustavia opintojaksoja, joissa keskitytään kokemaan alan kokemuksia harjoittelun, työharjoittelun ja tapaustutkimushankkeiden avulla.

Yliopistossamme asuu 12 500 opiskelijaa, mukaan lukien yli 2500 kansainvälistä opiskelijaa yli 86 maasta. Olemme yksi Uuden-Seelannin johtavista tutkimusyliopistoista, joka koostuu kahdeksasta tiedekunnasta ja kouluista, jotka tarjoavat laajan valikoiman aiheita.

Pääkampuksemme sijaitsee Hamiltonin kaupungissa Uuden-Seelannin Pohjois-saarella. Kampukselta löydät rentouttavan ja ystävällisen ilmapiirin sekä useita palveluita ja palveluita, mukaan lukien huipputeknisen opiskelijakeskuksemme, upeat urheilumahdollisuudet ja useita kahviloita ja ruokapaikkoja.

Taurangassa laajennamme koulutustarjontaamme ja olemme rakentaneet huipputeknisen kampuksen Taurangan keskialueelle. Tunnit aloitettiin vuoden 2019 alkupuolella. Tauranga tarjoaa rentouttavan rannikkoelämäntavan lähellä Uuden-Seelannin kauneimpia rantoja. Alueella on kukoistava talous, jolla on Uuden-Seelannin suurin vientisatama ja puutarhaviljelyä sekä kiiviä.

Monet kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella yliopistossa yhden tai kahden lukukauden opiskelun ulkomailla opiskelijoille ja siirtää akateemiset hyvitykset, jotka he ovat ansainneet Waikatoon tutkintoonsa kotiyliopistossaan.

The University of Waikato opiskelijat saavat laadukkaan koulutuksen, joka tunnustetaan maailmanlaajuisesti samalla kun he nauttivat ainutlaatuisesta ja täydellisestä yliopistokokemuksesta maassa, joka tunnetaan innovatiivisesta ajattelusta ja upeasta luonnonympäristöstä.

35033_Hamilton_city.jpg

Mukautetaan Māori-identiteettiä

The University of Waikato erottuu muista yliopistoista, koska se omaksuu vahvan maori-identiteettinsä ja perintönsä sen erottamiskyvyn keskeisiksi piirteiksi. Yliopisto sijaitsee Waikato-kansalaisten ja Kīngitangan (maori-kuningas) kotimaassa ja tavoittaa Pohjoissaaren monet iwit (heimot). Kampussa järjestetään koko lukuvuoden ajan mapa-aiheisiin tavaroihin liittyviä tapahtumia, jotka on tarkoitettu sekä maorilaisille että ei-maorilaisille opiskelijoille. Kaikki kansainväliset opiskelijat ovat tervetulleita kampukselle pōwhirissä (tervetuloa) Te Kohinga Mārama maraessa (kohtauspaikka) ja he tuntevat maori-kulttuurin vaikutuksen heti, kun he astuvat kampuksella.

35031_computer_labs.jpg

Laadukas opetus

Laitoksemme ylpeilee maailmanlaajuisesti koulutuksessa, tutkimuksessa ja opiskelijoiden kokemuksessa. Opiskelijat voivat olla vakuuttuneita siitä, että Waikaton yliopiston pätevyys luo ne mihin maailma menee.

 • Sijoitus 266 - QS World University Rankings 2020, parannus 135 paikasta kuudessa vuodessa
 • 72. maailmassa tutkimuksen laadun ja vaikutuksen suhteen - QS World University Ramkings 2020
 • Kahdeksan aihealuetta, jotka on sijoitettu maailman 300 parhaan joukkoon (QS World University Rankings by Subject 2020).

60234_2.png

Miksi Waikato on erilainen

 • Pienemmät luokkakokomme tarjoavat opiskelijoille oppimisen mahdollisuuksia yksitellen oppilailta palkittujen luennoitsijoiden kautta.
 • Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua käytännön oppimiseen ja työharjoitteluun kaikissa ohjelmissa.
 • Meillä on suunniteltu erityisesti master-ohjelmia, jotka voidaan valmistaa niin vähän kuin 12 kuukauden kokopäiväiseen opiskeluun.
 • Opiskelijat voivat opiskella kampuksella Hamiltonissa tai Taurangassa, ja useimmat ohjelmistamme ovat käytettävissä joko maaliskuussa tai heinäkuussa joka vuosi. Myös marraskuussa ja tammikuussa on kuuden viikon tiivistetyt kurssit, jotka voivat auttaa opiskelijoita pääsemään opintoihinsa eteenpäin.

Lisätietoja osoitteessa waikato.ac.nz tai sähköpostitse [email protected].

35032_b117_hamilton-nightlife.jpg
 • Perustettu: 1964
 • Paikkakunta: Hamilton
 • Opiskelijamäärä: 12 500

Sijainnit

 • Hamilton

  University of Waikato Te Whare Wananga o Waikato Gate 1 Knighton Road Private Bag 3105, 3240, Hamilton

 • Tauranga

  Physical 101-121 Durham Street Tauranga 3110 Postal (via Hamilton): Private Bag 3105 Hamilton 3240 New Zealand, 3110, Tauranga

Kysymyksiä