Keystone logo
© Domus Academy
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

Johdanto

Up Level on kuratoinut kiinnostavimmat inhimilliset tapaustarinat koulutuksen ja hypererikoistumisen alalla ja vakiinnuttanut asemansa alan huippuosaamisen majakkana.

Sitoutumisemme laatuun ja innovaatioihin sai tunnustusta vuonna 2004, kun saimme ISO 9001 -sertifikaatin jatko-opiskelijoiden maisterikurssien, ammatillisen koulutuksen ja täydennyskoulutuskurssien suunnittelun ja toteuttamisen alalla.

Huippuosaamisen matkamme jatkui, kun saimme alueellisia akkreditointeja, mikä on osoitus vankkumattomasta sitoutumisestamme huippuluokan koulutuksen tarjoamiseen:

 • Vuonna 2009 saimme Lazion alueen hyväksynnän.
 • Vuonna 2011 Lombardian alue tunnusti panoksemme.
 • Vuonna 2016 Campanian alue liittyi akkreditoijiemme joukkoon.

Koulutustehtävämme on saanut vahvan vastakaikua markkinoilla, ja siitä on tullut arvokas voimavara yrityksille, jotka haluavat integroida tiimeihinsä korkeasti erikoistuneita ammattilaisia, jotka pystyvät itsenäisesti ottamaan johtotehtäviä ja vastuullisia tehtäviä.

Kyse ei ole vain koulutuksen tarjoamisesta, vaan myös jatkuvan ammatillisen kehityksen tarjoamisesta, jotta varmistetaan, että valmistuneet eivät ole vain valmiita nykypäivän haasteisiin, vaan heillä on myös valmiudet suunnistaa tulevaisuuteen itsevarmasti ja taitavasti. Liity meihin ja lähde matkalle, jolla voit määritellä potentiaalisi uudelleen ja muuttaa urasi.

Sijainnit

 • Naples

  Piazza Carità 32, 80134, Naples

 • Rome

  Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

 • Milan

  Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

Kysymyksiä