Keystone logo
University of Parma

University of Parma

University of Parma

Johdanto

Yliopisto

University of Parma , jolla on tuhat vuotta historiaa, on nyt noin 30 000 opiskelijaa ja 1739 professoria, tutkijaa ja hallintohenkilöstöä. Sen runsas kurssiluettelo koostuu 42 ensimmäisen syklin tutkintokurssista, 47 toisen syklin tutkintokurssista (joista 9 pidetään kokonaan englanniksi) ja 7 yhden jakson tutkintokurssista (joista yksi pidetään suoraan englanniksi), jotka on järjestetty 9 osastoon. Keskustasta löydät taiteiden ja humanististen tieteiden, taloustieteen, lain ja politiikan, lääketieteen ja kirurgian sekä eläinlääketieteen osastot. Muut tieteelliset laitokset (kemia, biotieteet ja ympäristön kestävyys; tekniikka ja arkkitehtuuri; ruoka ja lääke; matemaattiset, fysikaaliset ja tietojenkäsittelytieteet) sijaitsevat yliopiston kampuksella, 77 hehtaarin alueella kaupungin eteläpuolella, jossa myös isännöidään. upouusi Technopole ja huippuluokan urheilutilat kaikille opiskelijoille.

Lisäksi Parma on erittäin mukava ihmisluokan kaupunki, jossa elämä on miellyttävää ja asukkaat ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia: ei ole sattumaa, että yli puolet opiskelijoistamme tulee muista Italian provinsseista, joten yliopistomme on luokiteltu muiden joukossa olevien opiskelijoiden joukossa. Tervetuloa, tutkimus, huomio ja innovaatiot: ne ovat avainasemassa tehtävämme toteuttamisessa, eli antaa sinulle täydellinen ja aito kokemus henkilökohtaisesta, henkisestä ja ammatillisesta kasvusta. Olet todellakin kaiken toimintamme keskipiste, yhden tärkeimmän eurooppalaisen yliopiston sydän, joka silti säilyttää muinaisen arvostuksensa samalla kun heijastaa itseään tulevaisuuteen.

Maailman huippuosaamisen tieteellinen tutkimustoiminta

Nykyään enemmän kuin koskaan "innovaatio" on yksi University of Parma avainsanoista. University of Parma rakenteissa on maailman huippuosaamista koskevaa tieteellistä tutkimustoimintaa. Tutkimusalueet vaihtelevat maatalouden elintarvikkeista biotekniikkaan, farmaseuttisista innovaatioista kokeelliseen lääketieteeseen, puhumattakaan tutkimusten merkityksestä juridisella, taloudellisella, humanistisella, tekniikan, arkkitehtuurin ja eläinlääketieteen aloilla. Huippuosaamisten joukossa ei pidä unohtaa neurotieteen alueen "peilihermosolujen" löytöjä, tietotekniikan tutkimuksia, jotka johtivat autonomisten ajoneuvojen (ilman kuljettajaa) luomiseen, matematiikan ja matematiikan tutkimuksia. Elintarvikeala, jolla University of Parma pyrkii - myös asemansa ansiosta Ruoka-laakson keskustassa - vahvistamaan asemaansa vertailukohtana paitsi alueellisella tasolla.

Tecnopolo ja soveltava tutkimus

University of Parma peruselementti on Tecnopolon sisäinen toiminta, jossa sekä yksiköiden välinen keskus että yliopiston kumppanuusyritysten ”laboratoriot” voivat kehittyä tutkimustoiminnassa kampuksella, joka on innovaatioita koko alueelle.

Ruokaprojekti

Ruokaprojekti on University of Parma edistämä aloite, jonka tarkoituksena on yhdenmukaistaa ja vahvistaa yliopistossa jo olemassa olevia taitoja ja osaamista tutkimuksen ja opetuksen tasolla, elintarvikealalla ja edistää tieteellistä vuorovaikutusta yliopistojen välillä , teollisuuden, tutkimuskeskusten sekä kansallisten ja kansainvälisten oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on tehdä University of Parma tunnustettu eurooppalainen keskus elintarviketeknologian ja ravitsemuksen alalla.

Pääsy tutkintokursseille

EU: n kansalaiset voivat löytää kaikki asiaankuuluvat tiedot täältä

EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisten pääsy University of Parma taataan kansallisella Studiare in Italia -verkkoportaalissa kuvattujen menettelyjen avulla.

Tilastot

University of Parma , jolla on tuhannen vuoden historia, on nyt noin 30 000 opiskelijaa ja 1 739 professoria, tutkijaa ja hallintohenkilöstöä. Sen runsas kurssiluettelo koostuu 42 ensimmäisen syklin tutkinnon kurssista, 47 toisen syklin tutkinnon kurssista (joista 9 kokonaan englanniksi) ja 7 yhden syklin tutkintokurssista (joista yksi kokonaan englanniksi), jotka on järjestetty 9 osastolle.

    Sijainnit

    • Parma

      via Università, 12, 43121, Parma

    Kysymyksiä