Elintarviketeknologian maisteri
University of Parma
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Parma, Italia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Johdanto
Ohjelma
Elintarviketieteen ja -tekniikan toisen asteen tutkinto on tarkoitettu tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joilla on hyvät perustiedot ja käytännön tietoa elintarviketieteen ja -teknologian pääaloista. Valmistuneet hankkivat operatiivista osaamista teknisiin ja johtamiseen liittyviin ammatillisiin rooleihin sekä tukitoimiin elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuudessa, laboratorioissa ja elintarviketuotannon aloilla.
Mitä odottaa valmistumisen jälkeen
Opintojakson lopussa elintarviketieteiden ja tekniikan tutkinnon suorittaneet saavat:
- Hyvät matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian perustiedot käytännölliselle toiminnalle elintarviketeollisuudessa.
- Riittävä tieteellisen menetelmän hallitseminen perus- ja operatiivisen osaamisen soveltamiseksi ongelmien ratkaisemisessa ja innovatiivisen tekniikan kehittämisessä elintarviketuotantoketjussa ja teollisuudessa.
- Hyvät teoreettiset ja toiminnalliset tiedot elintarvikealan ydinaineista erityisesti tuotantoteknologioiden, elintarvikkeiden komponenttien ja mikrobiologisten elementtien, turvallisuuden, ravitsemuksen laadun, hygienian ja aistinvaraisen valvonnan suhteen; tietämys, jota sovelletaan alan taloudellisiin näkökohtiin suhteessa markkinoihin ja tuotantoyhtiöiden johtamiseen, elintarvikkeiden jalostamiseen ja markkinointiin.
- Tiedot ihmisten ravitsemusperiaatteista terveyden ehkäisemiseksi ja suojaamiseksi, tiiviissä suhteessa lääketieteellisiin aloihin.
- Elintarvikelainsäädännön tuntemus.
- Syvä tietoisuus ammatillisesta ja eettisestä vastuusta ja kykenevä arvioimaan elintarvikealan toiminnan sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia.
- Ainakin yhden italialaisen kielen hallitseminen italian lisäksi: Englantia käytetään yleensä erityisellä osaamisalueella ja yleisten tietojen vaihtoon.
- Hyvät tietotaidot, tiedonhallinta ja viestintäkyvyt.
- Hyvät, pääasiassa harjoittelujakson ja / tai työpaikkakoulutuksen kautta hankitut hyvät valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmissä, sopeutua työympäristöön ja sen kehitykseen.
Pääsyvaatimukset
Ohjeet Italian ja EU: n kansalaisten opiskelijoille .
Muiden kuin EU: n kansalaisten menettelyt .
Pääsymaksut
Galleria
Ohjelman tulos
Mitä odottaa valmistumisen jälkeen
Kurssin päätteeksi elintarviketieteestä ja -tekniikasta valmistuneet hankkivat:
- Hyvät matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian perustiedot elintarviketeollisuuden käytännön toimintaan.
- Tieteellisen menetelmän riittävä hallinta, jotta perus- ja toimintaosaamista voidaan soveltaa ongelmien ratkaisuun ja innovatiivisen teknologian kehittämiseen elintarviketuotantoketjussa ja teollisuudessa.
- Hyvä teoreettinen ja toiminnallinen tietämys elintarvikealan ydinaineista, erityisesti tuotantotekniikoista, elintarvikkeiden komponenteista ja mikrobiologisista elementeistä, turvallisuudesta, ravitsemuslaadusta, hygieniasta ja aistinvaraisesta valvonnasta; alan taloudellisiin näkökohtiin sovellettu tietämys suhteessa markkinoihin ja tuotantoyhtiöiden johtamiseen, elintarvikkeiden jalostukseen ja markkinointiin.
- Tietoa ihmisten ravitsemusperiaatteista terveyden ehkäisyyn ja suojeluun, vahvassa suhteessa lääketieteen aloihin.
- Ruokalainsäädännön tuntemus.
- Syvä tietoisuus ammatillisista ja eettisistä vastuista ja kyky arvioida elintarvikealan toiminnan sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia.
- Vähintään yhden eurooppalaisen kielen hallinta italian lisäksi: Englantia käytetään yleensä erityisalalla ja yleisten tietojen vaihtoon.
- Hyvät atk-taidot, tiedonhallinta ja kommunikaatiokyky.
- Hyvät valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmissä, pääasiassa työharjoittelun ja/tai työharjoittelun kautta hankittuina, sopeutua työympäristöön ja sen kehitykseen.