Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikkeiden riskinhallinnan maisteri
University of Parma
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Parma, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* Lukukausimaksut vaihtelevat suhteellisen lukukausijärjestelmän perusteella: https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Johdanto
Ohjelma
Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikeriskien hallinnan maisterin tutkinto tarjotaan elintarviketieteiden ja -teknologian alueella, ja sen tarkoituksena on valmistaa elintarviketurvallisuusasiantuntija, erityinen luku, joka on omistettu riskien arvioinnille ja tulvariskien hallitsemiselle, nykyaikaisessa perspektiivissä, joka sisältää kaikki kaikkien siihen liittyvien tieteiden äskettäiset hankinnat, joihin kuuluvat paitsi kemia, tekniikka ja elintarvikkeiden mikrobiologia, myös ravitsemus, toksikologia, laki, taloustiede, logistiikka, matematiikka.
Kurssi tarjotaan ensimmäisen yhteisen vuoden ajan University of Parma , ja toisena vuonna kolme erilaista opetussuunnitelmaa alueen kolmessa eri yliopistossa: Riskinhallinta (Piacenzan katolinen yliopisto, yhteistyössä University of Parma ), Maatalouden ja elintarvikkeiden turvallisuus (Modenan ja Reggio Emilian yliopisto), riskienhallinta (Bolognan yliopisto, yhteistyössä Ferraran yliopiston kanssa).
Ensimmäisen yhteisen vuoden aikana opiskelijat oppivat elintarvikkeiden, elintarviketekniikan ja mikrobiologian riskien luonnehdintaan ja altistumisen arviointiin liittyvistä turvallisuusnäkökohdista, jotka ovat elintarvikkeiden biologiset vaarat ja ksenobiotit, sekä alkutuotannon vaarojen tunnistamiseen yhdessä alkutuotannon kanssa. elintarvikelaki ja kansainvälinen politiikka, biostatistiikka ja bioetiikka.
Riskienhallinnan opetussuunnitelmassa opiskelijat syventävät tietämystään elintarvikkeiden tuotannon riskin lieventämismenetelmistä, prosessiin liittyvien toksisten aineiden lieventämisestä, jotka ovat nousevia riskejä, sekä elintarvikeallergeeneista.
Maatalouden elintarviketurvallisuuden opetussuunnitelmassa opiskelijat syventävät tietoa sadonkorjuun jälkeisten sairauksien, varastoitujen maataloustuotteiden eläintuholaisten, tuhoeläinten mykotoksigeenisten sienten, torjunta-aineiden saastumisen sekä bioteknologian ja agronomian käytöstä maataloustuotteiden turvallisuus ja identiteetin säilyttäminen.
Riskienhallinnan opetussuunnitelmassa opiskelijat syventävät kehittyneitä elintarviketeknologioita ja elintarvikeprosessia sekä kehittyneitä ja ennustavia elintarvikemikroologioita tietämyksenä riskin hallitsemiseksi sekä elinkeinon biologisen turvallisuuden ja elintarvikkeiden aiheuttaman riskin osatekijät ja elintarvikkeiden ihmisille riskinarvioinnin. terveydelle.
2. vuoden 2. lukukausi on täysin omistettu tutkielmalle, yliopistojen ja ruokayritysten, hallitusten ja EU: n instituutioiden yhteisessä valvonnassa. Tutkintotodistus saavutetaan onnistuneesti alkuperäisen opinnäytetyön laatimisen ja puolustamisen jälkeen, ja se myönnetään virallisesti viidelle yliopistolle, joten se on voimassa toisen vaiheen (MSc) tutkintona University of Parma , Piacenza, Bologna, Modena e. Reggio Emilia ja Ferrara.
Lisätietoja TÄSTÄ
Pääsyvaatimukset
Ohjeet Italian ja EU: n kansalaisten opiskelijoille .
Muiden kuin EU: n kansalaisten menettelyt .
Opetussuunnitelma
Ohjelma
Elintarviketurvallisuuden ja elintarvikeriskien hallinnan maisterin tutkinto tarjotaan elintarviketieteiden ja -teknologioiden alueella, ja sen tarkoituksena on valmistella elintarviketurvallisuusasiantuntija, erityinen hahmo, joka on omistettu riskinarviointiin ja tulvariskien hallintaan modernissa näkökulmassa, joka sisältää kaikki viimeaikaiset hankinnat kaikista siihen liittyvistä tieteistä, jotka sisältävät kemian, teknologian ja elintarvikemikrobiologian lisäksi ravitsemuksen, toksikologian, oikeustieteen, taloustieteen, logistiikan ja matematiikan.
Kurssi tarjotaan ensimmäisen yhteisen vuoden aikana osoitteessa University of Parma ja toisena vuonna kolmella eri opetussuunnitelmalla alueen kolmessa eri yliopistossa: Riskien vähentäminen (Piacenzan katolinen yliopisto, yhteistyössä University of Parma ), Maatalouden elintarviketurvallisuus (Modenan yliopisto ja Reggio Emilia), riskienhallinta (Bolognan yliopisto, yhteistyössä Ferraran yliopiston kanssa).
Ensimmäisenä yhteisenä vuonna opiskelija perehtyy elintarvikkeiden, elintarviketeknologian ja mikrobiologian riskien karakterisointiin ja altistumisen arviointiin liittyen turvallisuusnäkökohtiin, joita ovat biologiset vaaratekijät ja ksenobiootit elintarvikkeissa sekä vaarojen tunnistaminen alkutuotannossa sekä elintarvikelainsäädännön ja kansainvälisten politiikkojen, biotilastojen ja bioetiikan elementtejä.
Riskien vähentämisen opetussuunnitelmassa opiskelija syventää tietojaan elintarviketuotannon riskien lieventämisen menetelmistä, nousevia riskejä olevien prosessiperäisten myrkyllisten aineiden vähentämisestä sekä ruoka-allergeeneista.
Elintarviketurvallisuuden opetussuunnitelmassa opiskelija syventää tietoa sadonkorjuun jälkeisten sairauksien, varastoitujen maatalouselintarvikkeiden eläintuholaisten, maatalouselintarvikkeiden mykotoksigeenisten sienten, torjunta-ainekontaminaation sekä biotekniikan ja agronomian käytöstä. maataloustuotteiden turvallisuus ja identiteetin säilyttäminen.
Riskienhallinnan opetussuunnitelmassa opiskelija syventää tietoa edistyksellisestä elintarviketeknologiasta ja elintarvikeprosessista sekä edistyksellisestä ja ennakoivasta elintarvikemikrobiologiasta riskinhallinnan keinona sekä maatilan bioturvallisuuden ja elintarvikeperäisen riskin elementtejä sekä elintarvikkeiden ihmisille aiheuttamien riskien arviointia. terveys.
Toisen vuoden 2. lukukausi on täysin omistettu opinnäytetyölle yliopistojen ja elintarvikeyritysten, valtion ja EU:n toimielinten yhteisessä valvonnassa. Tutkinnon pätevyys saavutetaan onnistuneesti alkuperäisen opinnäytetyön laatimisen ja puolustamisen jälkeen ja myönnetään virallisesti viiden yliopiston toimesta, joten se on voimassa toisen syklin (MSc) tutkinnona University of Parma , Piacenza, Bologna, Modena e Reggio Emilia ja Ferrara.
Lisätietoja TÄÄLTÄ