Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Johdanto

Ainutlaatuinen Libanonin yliopistojen joukossa USEK oli ensimmäinen yliopisto, jonka perustivat Libanonin kansalaiset, tässä tapauksessa Libanonin maroniittiritarikunnan (OLM) munkit, jotka ovat asettaneet arvonsa koulutukseen 700 -luvulta lähtien. Kaikille opiskelijoillemme tarjoamamme koulutusohjelmat ja tutkimuskehitys ovat Libanonin valtion virallisten vaatimusten, OLM: n perustuslakien ja katolisen kirkon sosiaalisen opetuksen mukaisia yliopistoissa ja viime aikoina amerikkalaistyylisiä koulutusjärjestelmä ja kansainväliset akkreditoinnit, jotka antavat opiskelijoillemme laajemmat näkymät ulkomaille ja Libanoniin.

Alusta lähtien yliopisto on säilyttänyt vauhtinsa ja laajentunut pysyen uskollisena kaikenkattavalle ja ei-elitistiselle kristilliselle humanismille, joka kulkee antamamme opetuksen läpi. Todellisen maailman yliopisto-opetuksemme perustuu sitoutumisemme vahvaan hallintoon ja johtamiseen, oppimisen ja opetuksen arviointiin, opiskelijoiden hyvinvointiin ja työvoimamme tukemiseen yhteisön, älyllisen uteliaisuuden, perinteiden ja innovoinnin sekä korkean suorituskyvyn arvostamisen periaatteiden mukaisesti .

USEKin tutkinto valmistaa opiskelijamme nykyajan maailman haasteisiin. Vankka koulutus ydin sisältää ohjelmia kaikilla tärkeimmillä opintoaloilla ja sisältää uusia ammatillisia erikoistumisia, jotka ovat sopusoinnussa nykyisten työmarkkinoiden kanssa.

Yhteisömme koostuu monipuolisista ja lahjakkaista opiskelijoista, opettajista, henkilökunnasta ja alumnista. USEKin yhteenkuuluvuuden tunne perustuu yksilön ja tiimin yhteyksien vahvuuteen yhteisössä, joka perustuu hengellisiin, kansalaisiin ja eettisiin arvoihin muiden ja heidän uskomustensa kunnioittamisesta.

USEKin motto: ”Kun totuuden Henki tulee, hän johdattaa sinut koko totuuteen.” (Joh 16:13)

Tehtävä

Laadunvarmistus- ja institutionaalisen tehokkuuden toimisto (QA-IE) tukee yliopistoa sen tehtävän saavuttamisessa eri aloitteilla, kuten suunnittelulla, arvioinnilla ja hallinnollisen ja akateemisen suorituskyvyn parantamisella kansainvälisten akkreditointistandardien mukaisesti. QA-IE kerää ja analysoi tietoja, joita levitetään päätöksentekoa ja raportointia varten.

Näkemys

Laadunvalvontaviraston visiona on tulla kansalliseksi ja alueelliseksi malliksi laadunvarmistuksessa ja institutionaalisessa vaikuttavuudessa arvioinnin ja akkreditoinnin avulla.

Sijainnit

 • Jounieh

  Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

 • Zahlé

  Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

  • Chekka

   El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

   • Rmaych

    Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

    Kysymyksiä