Keystone logo
University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

University of Technology, Jamaica (UTech)

Johdanto

Sijainti

Teknillinen yliopisto, Jamaika (Utech), entinen College of Arts, Science and Technology sijaitsee Suur Kingston pääkaupunkiseutu seurakunnassa Pyhän Andreaksen ja miehittää noin 18,2 hehtaaria. Se sijaitsee itään Hope kasvitieteellinen puutarha sisällä Papinesta-Liguanea liikekeskuksia. Kampuksella palvelee useita bussilinjoja ja on kävelyetäisyydellä Mona Campus alueellisen yliopiston Antillien ja University Hospital.

historia

Yliopisto perustettiin vuonna 1958, alun perin nimen alle Jamaika Institute of Technology. Vuonna 1959 nimi muutettiin College of Arts, Science and Technology, ja tuli mukaan perustettu College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959. Tämä oli vahvistanut lain parlamentin vuonna 1964. Vuonna 1986, CAST Scheme tarkistettiin, jotta College tutkinnon myöntämisen laitos. CAST Scheme myös laillisesti valtuutettu toimielin harjoitettava toimintaansa kahden hallintoelimissä, eli neuvoston ja akateemista johtokuntaa.

Laitos oli virallisesti myönnetty yliopiston asema 1. syyskuuta 1995 -nimellä, University of Technology, Jamaika, ja tuli täysin rahdattu 29. kesäkuuta 1999 alkaen.

Historia toimielimen liittyy läheisesti sosiaaliseen ja taloudelliseen kehitykseen Jamaika. Hieman yli 50 opiskelijaa ja 4-ohjelmia vuonna 1958, laitos on kasvanut merkittävä kansallinen instituutio, jossa opiskelee vuosittain yli 11000 ja tarjoaa yli 100 erilaista ohjelmat todistuksen, tutkintotodistuksen ja tutkinto tasoilla.

Sen akateeminen tarjoaminen ja kehittäminen on mallinnettu Englanti Ammattikorkeakoulujärjestelmä painottaen lähestymistavan joustavuutta, työssäoppimisen ja ammatillisen yhteyksiä. Joustavuus akateemista tarjontaansa heijastuu eri liikennemuotojen ohjelman toimituksen joka kuuluu koko ajan ja osa-aika (päivä release, ilta) ja osuuskunta työtä ohjelmat. Lisäksi useat ohjelmat franchise useissa yhteisön Korkeakoulut ja useimmat ohjelmat ovat yhteydessä kansallisiin ja kansainvälisiin ammatilliset järjestöt.

Sijainnit

  • Kingston

    University of Technology, Jamaica, 237 Old Hope Road, , Kingston

    Kysymyksiä