Keystone logo
Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti Teknologi PETRONAS

Universiti Teknologi PETRONAS

Johdanto

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) perustettiin vuonna 1997 ja on kasvanut yhdeksi merkittävimmistä yksityisten yliopistojen Malesiassa. UTP tarjoaa laajan valikoiman alan asiaan tekniikan, tieteen ja tekniikan ohjelmia ja jatko tasolla ja pyrkii tuottamaan monipuolinen valmistuneiden erinomainen johtamistaidot ja kommunikaatiokykyä. UTP on tuottanut yli 10000 tutkinnon ja on tällä hetkellä ilmoittautuminen yli 6000 opiskelijaa ja 1200 jatko yli 66 maassa ympäri maailmaa.

Alle kaksi vuosikymmentä perustamisen jälkeen, yliopisto on saavuttanut arvostetun kansallisia ja kansainvälisiä tunnustuksia. UTP on ainoa yksityisen yliopiston Malesiassa voidaan sijoittuu alkuun 160 alle Quacquarelli Symonds (QS) University Rankings: Aasia 2015 ja sijoittui 288 vuoden 2015 QS World University Rankings alla Engineering and Technology tiedekunta.

UTP on tehnyt kiitettävää saavutus QS World University Rankings mukaan vuonna 2016. QS on tunnustettu UTP koska joukossa maailman eliittiä laitokset neljässä 42 aiheista esillä tässä sijoitusta.

Vuosi on merkittävä parannus ranking kemiantekniikan ja Mekaaninen aiheita. Chemical Engineering on parantanut asemaansa ja nyt rankattu Top 150 maailmassa verrattuna Top 200 vuonna 2015. Samalla, Mekaaninen nyt sijoittunut Top 200 verrattuna Top 250 vuonna 2015. Tämä on valtava saavutus Mekaaninen joista vain teki sen neito sisäänkäynti QS ranking-järjestelmä vasta viime vuonna.

Sähkö- ja elektroniikka Engineering ja Computer Science & Information Systems aiheet jäävät Top 250 ja Top 350 vastaavasti.

UTP on ainoa yksityisen yliopiston Malesiassa on mitoitettu 4 tähden toimielimen QS, enintään viisi tähteä viidellä kahdeksasta, nimittäin työllistettävyys, kansainvälistyminen, innovaatiot, tilat ja osallisuutta.

Yliopisto tekee laajaa tutkimustoimintaa yhteistyössä PETRONAS sekä muiden toimielinten ja teollisuuden paikallisesti ja ulkomailla keskittyen yhdeksällä kapealla alueita, joita Enhanced Oil Recovery, Hiilidioksidi Management, Deepwater, nanoteknologia, Green Technology, biolääketieteen tekniikan, Hybrid Energy Systems, Intelligent Cities ja kestävä resurssit.

UTP on ensimmäinen ja ainoa yksityinen yliopisto on myönnetty 6-tähteä (korkein suoritustaso) mukaan Malesian tutkimuksen arviointi sen tutkimus-, kehitys- ja kaupallistamiseen ponnisteluja.

UTP tarjoaa edelleen erottuva koulutusmahdollisuuksia sen opiskelijoille luokitus Tier 5 (erinomainen) yliopiston SETARA (Rating System for Malesian Korkeakoulujen) ja saavutti Taso 5 D-SETARA (Discipline-Based Rating System) Engineering.

UTP tekee ensiesiintymisensä QS World University Ranking 2016/2017!

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) on tehnyt ensiesiintymisensä 2016/17 QS World University Rankings, kirjoittamalla vuonna 601-650 kaistalla. UTP on myös ainoa yksityisen yliopiston Malesiassa tehdä siitä rankingissa. Lue lisää http://www.utp.edu.my/The%20University/sitepages/article.aspx?param=134

Visio

Teknologiajohtaja Koulutus ja keskus luovuuden ja innovoinnin.

Tehtävä

UTP on korkeakoulun oppimisen. Tarjoamme mahdollisuuksia harjoittamisesta tiedon ja asiantuntemuksen kehittyvän tekniikan, tieteen ja teknologian parantaa kansakunnan kilpailukykyä. Tavoitteenamme on tuottaa monipuolinen opiskelijoille, jotka ovat luovia ja innovatiivisia, joilla on potentiaalia tulla johtajia teollisuuden ja kansakunnan. Tavoitteenamme on vaalia luovuutta ja innovatiivisuutta ja laajentaa rajojen teknologian ja koulutuksen, jolla parannetaan yhteiskunnan.

Sijainnit

  • Ipoh

    Universiti Teknologi PETRONAS 32610 Seri Iskandar Perak Darul Ridzuan, , Ipoh

    Kysymyksiä