Keystone logo
University Centre of the Westfjords

University Centre of the Westfjords

University Centre of the Westfjords

Johdanto

Westfjordien yliopistokeskus on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin maaliskuussa 2005. Sillä on 40 perustajajäsentä, mukaan lukien kaikki maan korkeakoulut. Keskus aloitti toimintansa Vestrahúsissa Ísafjörðurissa tammikuussa 2006. Samassa rakennuksessa sijaitsevat muun muassa Merentutkimuslaitoksen, Islannin kalastuslaboratorioiden ja Islannin lumilumivyöryjen tutkimuskeskuksen toimistot. Westfjordsin aluekehityskeskus sijaitsee myös täällä, ja kaikilla rakennuksessa edustetuilla organisaatioilla on yhteiset vastaanottotilat.

Yliopistokeskus tarjoaa kansainvälisesti suuntautuneen, poikkitieteellisen maisteriohjelman rannikko- ja merihallinnossa, jota opetetaan englanniksi. Ohjelma valmistaa opiskelijoita sitoutumaan yhteen nykypäivän kiinnostavimmista ja tärkeimmistä aiheista: luonnonvarojen hallinnasta ja käytöstä. Ohjelma opetetaan kolmen viikon moduuleina, ja jokaista moduulia tarjotaan myös lyhytaikaisena kurssina.

Keskus auttaa myös alueen ulkopuolisia yliopiston opiskelijoita ja opettajia luomaan kontakteja Westfjordsiin. Keskus tarjoaa tietoa alueesta mielenkiintoisena vaihtoehtona ja tutkimusalueena ja avustaa opiskelijoita ja tutkijoita heidän työstään Westfjordien tutkimushankkeissa.

Sijainnit

  • Ísafjörður

    University Centre of the Westfjords Sudurgotu 12,

Kysymyksiä