Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Johdanto

Vatelin historia

Se on laitos, joka on valmistanut 40 vuotta kansainvälisen ravintola-alan tulevia johtajia ja johtajia. Hänen koulutuksensa koostuu kansainvälisen hotellihallinnon kandidaatin tutkinnosta.

Vatel-koulutus ulottuu 34 maahan, jossa on 55 koulua, yli 9 000 opiskelijaa, 39 000 valmistuvaa eri puolilla maailmaa, 520 opettajaa ja tärkeiden yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailmaa.

Ohjelma

Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra kansainvälisen vieraanvaraisuuden johtamisen kandidaattiohjelma on suunnattu hakijoille, jotka ovat suorittaneet menestyksekkäästi ylioppilastutkinnon tai korkeamman tason koulutusjaksonsa.

Opetetun ohjelman avulla voidaan kattaa hotelli- ja matkailualan koulutustarpeet tarjoamalla opiskelijalle erikoiskoulutusta.

Opetusmetodologia on onnistunut yhdistelmä ja tasapaino koulutuskäytäntöjen ja alan uusiin vaatimuksiin ja ajankohtaisiin vaatimuksiin mukautetun akateemisen koulutuksen välillä.

Tiedekunnassamme työskentelee korkeasti koulutettuja opettajia, kaikki alan aktiivisia ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet rakentamaan siltoja teoreettisten aiheiden ja ammatillisen kokemuksen välille. Lisäksi opinto-ohjelmalla on selkeä kansainvälinen suuntautuminen, joka mahdollistaa opiskelijoiden kehittymisen globalisoituneessa kontekstissa ammatin toiveiden mukaisesti.

Koulutuksen tavoitteet

Hanki ja hallitse valvonnan ja johtamisen tekniikat, kehitä liiketoiminnallisia ominaisuuksia avoimin mielin erityisesti kansainvälisen matkailun ja vieraanvaraisuuden alalla.

Otsikko ja kesto

 • Ranskan osavaltion arvonimi, joka on rekisteröity RNCP:hen ministeriön asetuksella ja sertifioitu taso II
 • Opintopisteiden kokonaismäärä: 180 opintopistettä (European Credit Transfert System).
 • Opintojen kesto: 3 vuotta
 • Mahdollisuus tarjota kansainvälinen tutkinto EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism, VATEL-koulujen lisäksi.

Luokkien kieli

 • Espanja
 • Vähitellen opiskelijat saavat luokat englanniksi (jopa 30 % opetustunneistaan).

pääsyvaatimukset

 • Kandidaatin tutkinto tai korkeampi tutkinto.
 • Läpäise Vatelin omat pääsykokeet.

Soveltava tutkimuskeskus

Cirvath (Vatel International Research Center in Tourism and Hospitality) on tutkimuskeskus, jossa Vatel-ryhmän professorit ennakoivat matkailun ja ravintola-alan kehitystä ja jopa osallistuvat siihen. Opiskelijat hyötyvät koko opintojensa ajan.

Luokan ulkopuolinen toiminta

Vatel Andorra pidämme olennaisena, että opintosuunnitelma sisältää akateemisen elämän ulkopuolisia näkökohtia, joten ohjelmaa vahvistetaan opintojen ulkopuolisella toiminnalla, joka laajentaa ammatillista tietämystä ja parantaa opiskelijoiden johtamistaitoja, strategista kapasiteettia ja yrittäjyyttä.

Kansalliset ja kansainväliset harjoittelut

Vatel Andorra on suunnitellut erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä harjoittelujaksoja, jotka vaihtelevat lukuvuoden aikana opitun opetussuunnitelman mukaan. Opiskelijat hankkivat näin tulevan ammattinsa todellisuuteen liittyviä kokemuksia, kehittäen taitoja ryhmätyöskentelyyn ja kokeiluihin suunnatussa ympäristössä.

Koululla on sopimukset maailman parhaiden ketjujen, hotellilaitosten ja matkailuyritysten kanssa, jotta sen opiskelijat suorittavat harjoittelun. Näin opiskelijat pääsevät vähintään vuoden harjoitteluun, mikä valmistaa heitä sopeutumaan työmarkkinoiden todellisuuteen.

uramahdollisuuksia

Ammatti on avautumassa uusille aloille, jotka tarjoavat monipuolisia ammatillisia uraa, kuten itsenäinen vieraanvaraisuus ja kansalliset tai kansainväliset ketjut, ammatti- ja vapaa-ajan matkailu, maatalouselintarvike- ja suurjakelu, lento-, maa- ja merikuljetukset, palveluyritykset jne...

Vatelista valmistuneiden kehittämät ominaisuudet, kuten vieraanvaraisuus, kuuntelu, eleganssi, osaaminen ja oleminen, tekevät profiileista, joita luksusteollisuus ja arvostetut brändit arvostavat.

Syitä opiskella Andorrassa

 • Se on yksi maailman turvallisimmista maista.
 • Se on hiihtomaa, jolla on aurinkoisimmat päivät.
 • Andorra johtaa matkakohteita, joissa on enemmän turisteja asukasta kohden.
 • Se vastaanottaa yli 8 miljoonaa kävijää ja yli 2 miljoonaa turistia vuodessa. Sillä on 3 hiihtoaluetta 10 parhaan laatuhinnalla Euroopassa.
 • Siellä on upea vapaa-ajan ja urheilutarjonta: ostosmahdollisuuksia, kulttuuria, gastronomiaa, teema- ja huvipuistoja, kansainvälisiä urheilutapahtumia, kylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia mm.
 • Koulu sijaitsee vertaansa vailla olevassa luonnonympäristössä, jossa on kaikki suurkaupungin edut. Se sijaitsee 2 minuutin päässä urheilukeskuksesta ja köysiradalta, josta pääsee laskettelurinteille, ja 10 minuutin päässä Andorran kaupallisesta keskustasta.
 • Andorrassa opiskelijat voivat nauttia kaikenlaisesta sosiaalisesta, virkistys- ja urheilutoiminnasta.

Kansainvälinen MARCO POLO -ohjelma

Opiskelijavaihtoa Vatel-koulujen välillä.

Marco Polo -ohjelman avulla Vatel Andorra tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää koulutustaan kansainvälisessä mittakaavassa ja suorittaa toisen vuoden opintojaan yhdessä maailman 55 Vatel-koulusta.

Opiskelija löytää uuden maan ja uppoutuu toiseen kulttuuriin, toiseen kieleen ja valmistautuu paremmin kansainväliseen uraan. Lisäksi edistetään eri maiden luokkatovereiden rinnakkaiseloa luokkahuoneissa ja heidän integroitumistaan monimuotoisuutta suosiviin opinto- ja työryhmiin.

Kampuksen ominaisuudet

Business School huippuluokan välineillä

 • Luokkahuoneet on varustettu audiovisuaalisilla laitteilla ja kaiuttimilla
 • Kokoustilat
 • Opiskelijoille varatut työhuoneet
 • Ilmainen internetyhteys (Wi-Fi-yhteys)

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä