Keystone logo
Victoria University of Wellington Master of Teaching and Learning (Primary) - MTchLrn (Primary)
Victoria University of Wellington

Master of Teaching and Learning (Primary) - MTchLrn (Primary)

Wellington, Uusi-Seelanti

9 Months

Englanti

Täysaikainen

15 Nov 2024

17 Feb 2025

NZD 14 563 / per course

Kampuksella

Johdanto

Ryhdy opettajaksi ja vaikuta. Voit täydentää tutkintoasi peruskoulun opettajan ammattitutkinnolla.

Hanki taidot ja tiedot, joita tarvitset luodaksesi myönteisiä, osallistavia oppimisympäristöjä ja tullaksesi itsevarmaksi ja tehokkaaksi opettajaksi. Sinusta tulee lasten ja nuorten koulutusta ja hyvinvointia edistävä muutosagentti.

Opi luokkahuoneessa

Master of Teaching and Learning (Primary) -ohjelma on 10 kuukautta kestävä kokopäiväinen ohjelma, jossa 35 viikkoa opiskellaan luokkahuoneessa. Tämä arvokas kokemus kehittää taitojasi ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miten teoria ja käytäntö liittyvät toisiinsa kehittyessäsi opettajana.

Luokkahuonekokemus suoritetaan ensisijaisesti isäntäkoulussasi, jossa vietät 22 viikon ajan kaksi päivää viikossa mentoriopettajan rinnalla luokkahuoneessa. Kullakin viikolla sinulla on myös kaksi päivää opetusta kampuksella, jonka aikana keskustelet, kritisoit ja laajennat oppimaasi.

Lisäksi sinulla on 13 viikkoa kokopäiväistä harjoittelukokemusta, joista neljä viikkoa eri koulussa. Kokopäiväiseen harjoitteluun isäntäkoulussasi sisältyy kahdeksan viikkoa vuoden jälkipuoliskolla, jolloin voit laajentaa ja syventää opetuskokemustasi.

Opiskelukokemus

Voit odottaa käyttäväsi opiskeluun 40-50 tuntia viikossa. Kurssit järjestetään kolmen lukukauden aikana, helmikuun ja marraskuun välisenä aikana. Kurssityöskentelyyn sovelletaan sekamuotoista lähestymistapaa, jossa opintojaksot suoritetaan sekä kasvokkain että verkossa.

Kaikkia opiskelijoita tuetaan ammatillisessa oppimisyhteisössä (8-10 opiskelijatoveria) ja akateemisella mentorilla.

Tuki opiskelijoille

Victoria University of Wellington on vieraanvarainen paikka, ja tarjolla on monenlaisia resursseja ja tukea, joiden avulla voit hyödyntää täällä viettämäsi ajan parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä