Keystone logo
Victoria University of Wellington Sovelletun tilastotieteen maisteri - MAppStat
Victoria University of Wellington

Sovelletun tilastotieteen maisteri - MAppStat

Wellington, Uusi-Seelanti

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 16 162 / per course

Kampuksella

Johdanto

Kehitä kandidaatin tutkintoasi jatko-opinnoilla ja tilastollisten tekniikoiden ammattikoulutuksella.

Tilastotieteilijöille on kysyntää. Koska nykyään tuotetaan valtavasti erilaisia ja suuria määriä tietoa, tarvitaan yhä enemmän ihmisiä, jotka osaavat analysoida sitä ja käyttää sitä järkevästi.

Sovelletun tilastotieteen maisterin tutkinto (MAppStat) on suunniteltu kouluttamaan sinua moniin kehittyneisiin tekniikoihin ja antamaan sinulle käsityksen siitä, miten monipuolista työtä ammattimaiset tilastotieteilijät ja konsultit tekevät. Se koostuu sekä kurssitöistä että käytännön harjoittelusta, joiden avulla voit kehittää tutkimus- ja konsultointitaitojasi. Tämän jälkeen voit soveltaa näitä taitoja työharjoittelussa asiaankuuluvassa ministeriössä tai yrityksessä.

Kehitä tutkimus-, analyysi-, asiakasviestintä- ja konsultointiosaamistasi. Saat työkalupakin taitoja, joiden avulla voit ratkaista tosielämän ongelmia. Valmistuneet ovat valmiita uralle monissa erityyppisissä työpaikoissa.

MAppStat-koulutukseen ilmoittautuaksesi sinulla on oltava tilastotieteen, matematiikan tai muun asiaankuuluvan tieteenalan tutkinto, jonka keskiarvo on vähintään B+.

Käytännön kokemus

Ohjelmasi koostuu sekä yliopistossa suoritettavista kursseista että käytännön harjoittelusta alalla. MAppStat on ammattipainotteinen, ja suoritat konsultointiprojektin ja työharjoittelun. Tämä antaa sinulle kansainvälisesti ainutlaatuisen kokemuksen sovelletun tilastotieteen ohjelmista.

Työskentele muiden opiskelijoiden rinnalla konsulttitehtävissä todellisten asiakkaiden, kuten lääkäreiden tai tutkijoiden, kanssa. Opit puhumaan asiakkaille teknisistä asioista kielellä, jota he ymmärtävät, ja pidät suullisen esityksen ja kirjoitat raportin.

Harjoittelun aikana saat arvokasta työkokemusta isäntäorganisaatiossa, kuten Business, Innovation and Employment -ministeriössä, Statistics New Zealandissa ja NIWA:ssa, tai data-alan yrityksissä, kuten Dot Loves Data tai Harmonic Analytics. Sinut sovitetaan tavoitteisiisi sopivaan ympäristöön.

Yhden vuoden kesto

Suorita maisterin tutkinto yhdessä vuodessa kokopäiväisesti kolmen lukukauden aikana (maalis-kesäkuu, heinä-lokakuu, marras-helmikuu) tai enintään kolmessa vuodessa osa-aikaisesti. Tavallisesti opiskelijat aloittavat ohjelman joko maaliskuussa tai heinäkuussa.

Jos suoritat vain kurssityöt, sinulle voidaan myöntää tilastotieteen jatkotutkinto.

Työmäärä

Jos opiskelet kokopäiväisesti, voit odottaa, että työmäärä on 40-45 tuntia viikossa suurimman osan vuodesta. Osa-aikaisten opiskelijoiden, jotka suorittavat kaksi kurssia lukukaudessa, on tehtävä noin 20-23 tuntia viikossa. Ota tämä huomioon, jos olet töissä.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä