Keystone logo
Victoria University of Wellington Strategisten opintojen maisteri - MSS
Victoria University of Wellington

Strategisten opintojen maisteri - MSS

Wellington, Uusi-Seelanti

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

08 Jul 2024

NZD 14 563 / per course

Kampuksella

Johdanto

Rakenna ura, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus. Tutustu syvällisesti maailman strategisiin ja turvallisuuskysymyksiin kansainvälisesti tunnustetun yksivuotisen tutkinnon avulla.

Kansainväliset näkemykset ja mahdollisuudet

Syvällinen käytännön ja teoreettinen ymmärrys vallankäytön tavoista. Tutkitaan, miten konflikteja hallitaan ja turvallisuutta ylläpidetään eri puolilla maailmaa.

Saat näkemyksiä aikamme polttavista geopoliittisista kysymyksistä, kuten Yhdysvaltojen ja Kiinan välisestä suhteesta, kyberturvallisuudesta, Etelä-Kiinan merestä sekä strategisista vastauksista terrorismin ja siviilikonfliktien aiheuttamiin ongelmiin.

Paranna poliittisia, analyyttisiä ja tutkimuksellisia taitojasi ja nopeuta urakehitystäsi strategisten opintojen ohjelmassa, jolla on maailmanlaajuiset yhteydet.

Kun opiskelet historian, filosofian, valtio-opin ja kansainvälisten suhteiden laitoksella, pääset mukaan täysin integroituun valtio-opin ja kansainvälisten suhteiden ohjelmaan, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman asiaankuuluvia kursseja ja asiantuntemusta.

Pääkaupunkiyhteydet

Hyödynnä ohjelman sijaintia maan pääkaupungissa ja läheisiä suhteita poliittisiin, diplomaattisiin ja turvallisuusyhteisöihin. Kehität yhteyksiä ja saat käytännön asiantuntemusta seminaarien, pyöreän pöydän keskustelujen ja vierailevien luentojen avulla.

Kansainvälinen tunnustaminen

Työskentelet kansainvälisesti tunnustetun henkilökunnan kanssa, joka on merkittäviä strategisten ja turvallisuuskysymysten tutkijoita, opettajia ja kommentaattoreita.

Työmäärä

Jos opiskelet kokopäiväisesti, voit odottaa, että työmäärä on 40-45 tuntia viikossa suurimman osan vuodesta. Osa-aikaisten opiskelijoiden, jotka suorittavat kaksi kurssia lukukaudessa, on tehtävä noin 20-23 tuntia viikossa. Ota tämä huomioon, jos olet töissä.

Voit arvioida työmäärääsi laskemalla yhteen tekemiesi pisteiden määrän. Yksi piste vastaa suunnilleen 10-12 tunnin työtä.

Kesto

Täysipäiväiset opiskelijat suorittavat opinnot yleensä 12 kuukaudessa ja osa-aikaiset opiskelijat 24 kuukaudessa. PGDipSS kestää yleensä kaksi lukukautta kokopäiväisesti tai neljä lukukautta osa-aikaisesti.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä