Keystone logo
Victoria University of Wellington Viestinnän maisteri - MC
Victoria University of Wellington

Viestinnän maisteri - MC

Wellington, Uusi-Seelanti

9 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

21 Jan 2025

24 Feb 2025

NZD 16 187 / per course

Kampuksella

Johdanto

Täydennä tietämystäsi viestinnän teoriasta ja käytännöstä Victoria University of Wellingtonin viestinnän maisterin tutkinnolla.

Laaja toiminta-alue ainutlaatuiselle keskittymällesi

Voit hyödyntää yliopiston laajaa tietämystä ja asiantuntemusta ja keskittyä ainutlaatuiseen aihevalikoimaan poliittisesta viestinnästä ja kulttuurienvälisestä viestinnästä mediatutkimukseen, populaarielokuvaan tai musiikkiin. Voit myös keskittyä tiedeviestintään, joka on ainutlaatuinen erikoistumisala Victoria University of Wellingtonissa.

Päätä tutkintosi tutkimusprojektilla, joka keskittyy sinua eniten kiinnostavaan alaan, tai harjoittelulla alan yrityksessä tai organisaatiossa.

Tietäminen ja arvostelu

Tutustu kontekstiin, jossa viestintä toimii, ja siihen, miten sitä käytetään ymmärryksen rakentamiseen ja ohjaamiseen.

Kehität alan kriittistä tietämystä, jonka avulla pystyt purkamaan muiden käyttämää viestintää ja soveltamaan näitä teorioita ja lähestymistapoja luovasti omassa työssäsi.

Työmäärä

Jos opiskelet kokopäiväisesti, voit odottaa, että työmäärä on 40-45 tuntia viikossa suurimman osan vuodesta. Osa-aikaisten opiskelijoiden on tehtävä noin 20-23 tuntia viikossa. Muista ottaa tämä huomioon, jos olet töissä.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä