Keystone logo
VID Specialized University

VID Specialized University

VID Specialized University

Johdanto

VID Specialized University opiskelee yli 4500 opiskelijaa seitsemällä kampuksella neljässä kaupungissa; Bergen, Oslo, Sandnes ja Stavanger. VID: llä on pitkät perinteet ja kokemus terveystieteistä, yhteiskuntatieteistä ja teologisista opinnoista.

Meillä on verkossa 50 opinto -ohjelmaa. VID Specialized University College syntyi 1. tammikuuta 2016 neljän norjalaisen instituutin yhdistymisen jälkeen: Diakonhjemmet University College Oslossa ja Sandnes, Betanien University College Bergenissä, Haraldsplass Deaconess University College Bergenissä ja MHS - School of Mission and Theology Stavangerissa. Betanien University College tarjoaa kliinisiä opintoja kansainvälisille vaihto -opiskelijoille lääketieteen ja kirurgian, mielenterveyden ja kotihoidon hoitotyössä. Diakonhjemmet University College perustettiin vuonna 1890 yksityiseksi voittoa tavoittelemattomaksi korkeakouluksi. Tällä perusteella akkreditoitu korkeakoulu käsittää nyt noin 2300 opiskelijaa ja 160 tiedekuntaa ja henkilöstöä.

vid

122668_VID_pic_5.jpg

Yliopiston perusarvot tiivistetään sen iskulauseessa: "Omistettu ihmisille". Nämä arvot heijastavat myös korkeakoulun akateemista painopistettä, joka keskittyy yksinomaan terveyteen, yhteiskuntaan ja kirkkoon liittyville ohjelmille kaikilla tasoilla (kandidaatti, maisteri ja tohtori) ja jota tukevat jatkuva tutkimus kaikilla aloilla. Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) on yksityinen, voittoa tavoittelematon, kristillinen, akkreditoitu valtion rahoittama University College Norjassa. Se tunnetaan korkealla ammattitasolla ja opiskelijoiden tyytyväisyydellä.

Korkeakoulu keskittyy kansainvälistymiseen, ja noin 50 prosentilla kandidaatin opiskelijoista on lyhyempi tai pidempi oleskelu ulkomailla opintojensa aikana. MHS-School of Mission and Theology on Norjan lähetysseuran (NMS) omistama yksityinen erikoistunut yliopisto, joka on sitoutunut korkealaatuiseen koulutukseen ja tutkimukseen, joka liittyy kirkon tehtäviin liittyviin globaaleihin näkemyksiin sekä uskonnollisiin ja kulttuurisiin kohtaamisiin.

vid

Sijainnit

 • Oslo

  184 Vinderen, NO-0319 Oslo, NO-0319, Oslo

  • Bergen

   Ulriksdal 10, 5009, Bergen

   • Sandnes

    Vågsgaten 40, 4306, Sandnes

    • Stavanger

     Misjonsmarka 12, 4024, Stavanger

     Kysymyksiä