Keystone logo
VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Johdanto

Koulutusalalla oleminen tarkoittaa valmistautumista muutokseen, oppiminen on jatkuvaa liikettä.

Jos lisäämme tähän olennaiseen piirteeseen nopeuden, jonka koemme yhteiskunnallisessa muutoksessa tänään, kun puhumme opetusmenetelmästä, meidän on aloitettava sanomalla, että kaikki on mahdollista.

Aloitamme itsestäänselvyydestä: kieli antaa meille mahdollisuuden kommunikoida. Siksi toisen kielen oppimisen pääakselina on oltava viestintä. Saamme oppilaamme kommunikoimaan espanjaksi, menetelmämme korostaa selvästi viestintää. Tämän didaktisen tarkoituksen lisäksi uskomme upottamisen voimaan espanjankielisessä yhteisössä. Kun oppilaat ovat uppoutuneet kieleen, jonka hän haluaa oppia, kaikki, mitä he opiskelevat luokassa, pätee eri elämäntilanteissa koko ajan. Tämä jatkuva altistuminen ilmaisee vahvan motivaation tarpeen ja lisää siksi suuresti heidän mahdollisuuksiaan oppia.

VOSissa hyödynnämme kieleen upottamisen kasvatuksellista voimaa: ei näennäisiä todellisuuksia, käytämme todellisuutta kaikin voimin sekä luokassa että sen ulkopuolella (verkko-oppimisessa tämä on myös mahdollista: espanjalainen upotus voi olla lähes täysin sosiaalisen verkoston kautta).

Tämä tiedon hankkiminen jatkuu viikoittain järjestettävissä työpajoissa ja kulttuuritoiminnoissa, jotka tekevät jokaisesta päivästä kulttuuriseikkailun espanjan kanssa.

Suunnitellessamme opetussuunnitelmaamme ja suunnitellessamme jokaista espanjalaista luokkaa olemme tietoisia siitä ratkaisevasta tosiasiasta, että ”tekniikka vaikutti oppimiseen”. Tämä muuttaa opetuksen käytäntöä, opiskelijan roolia, mitä on tieto ja mitä teemme ihmisten oppimiseksi.

Sijainnit

  • 1906

    Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

    Ohjelmat

      Kysymyksiä