Keystone logo
Voxel School

Voxel School

Voxel School

Johdanto

Voxel School University Center for Digital Arts on alueensa johtava yksityinen pääomakeskus. Vuonna 2016 perustettua sitä johtavat animaatio-, videopeli-, elokuva-, visuaaliset tehosteet ja uuden teknologian alan ammattilaiset, jotka ovat olleet vahvasti sidoksissa yliopiston johtamiseen ja opetukseen yli vuosikymmenen ajan.

Voxel School on sitoutunut olemaan hyödyllinen työkalu yhteiskunnalle uusien digitaalisen taiteen alaan liittyvien alueiden kehittämisessä, aina ajankohtaisimman työtodellisuuden mukaisesti ja digitaalitaloutta vastaavana. Tätä varten koulun pääpaino on houkutella parhaita ammatillisia kykyjä opetukseen ja keskittää voimansa tarjoamaan korkean suorituskyvyn kokemus opiskelijoilleen.

Yliopistokeskuksella on tärkeitä strategisia liittoutumia yliopisto-liiketoiminnan yhteydelle. Niistä liitto Sony PlayStation Iberian kanssa erottuu yliopisto-opintojen opettamisesta valtakunnallisella alueella, mikä varmistaa yhteisen työn Voxel School opiskelijoiden integroimiseksi ammattimaiseen videopeliympäristöön, koska se on ainoa kansainvälisesti hyväksytty koulutuskeskus PlayStation-kumppani.

Voxel School on yliopistokeskus, joka liittyy Deuston yliopistoon ja jolla on yhteistyösopimus Madridin Complutense-yliopiston kanssa ja tarjoaa virallisia korkeakoulututkintoja 3D- ja videopelien, elokuvan ja mainonnan sekä suunnittelun ja kuvituksen aloilla sekä ammatillisia maisterin tutkintoja. samoilla alueilla.

Sijainnit

  • Madrid

    Calle de los Vascos, 25, 28040, Madrid

Kysymyksiä