Keystone logo
Voxel School Máster en Concept Art
Voxel School

Máster en Concept Art

Madrid, Espanja

10 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Sekoitettu, Kampuksella

Johdanto

Kehittää ensimmäisen tason teknisiä ja taiteellisia valmiuksia käsitellä videopelien, elokuvien ja mainosprojektien taiteellista käsitteellistämistä niiden esituotantovaiheissa.

Suorita pitkälle erikoistunut koulutus suunnittelun, visuaalisen osan esituotannon ja digitaalisen luovan projektin taiteellisen ohjauksen alalla.

Maisterintutkinnon aikana syventää digitaalisen piirtämisen ja maalauksen tekniikoita ammattimaisilla muokkaus- ja kuvankäsittelyohjelmilla sekä oppia toteuttamaan tuotantoprosessejasi helpottavia 3D-työkaluja.

Maisterintutkintoon kuuluu projektityöpaja, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista portfoliota sekä olla osa koulun monialaista kollektiivista projektia, jonka kautta voit tuoda näkyvyyttä työllesi alalla, osallistua messuille, kilpailuihin ja ammattifestivaaleilla.

Pystyt keskittymään moniin eri aloihin, kuten videopeleihin, animaatioelokuviin, live-action-elokuviin, sarjoihin, visuaaliseen viestintään ja mainontaan.

Ovatko ne virallisia nimikkeitä?

Maisterintutkintojen osalta ne ovat omia tutkintojaan, joiden tarkoituksena on yhdistää opiskelija toimialaan sekä opettajien että yritysten kanssa toteutettavien projektien kautta.

Madridin Complutense-yliopiston maisterintutkinnot ovat Madridin Complutense-yliopiston myöntämiä pysyviä koulutusohjelmia.

Espanjan yliopisto myöntää kahdenlaisia maisterin tutkintoja: yliopiston maisterin tutkinto ja pysyvä koulutus maisterin tutkinto. Ensimmäinen tyyppi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat päästä tohtorin tutkintoon ja myöhemmin opettajan uraan yliopistossa. Toinen tyyppi, johon kuuluvat Voxel School -tutkinnot, on suunniteltu ammattipätevyydeksi, joka yhdistää opiskelijan teollisuuteen löytääkseen sieltä työpaikan.

Pääsymaksut

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä